Pursaklar’da 5 Yılda Gezmeyen Görmeyen Kalmadı

Pursaklar’da 5 Yılda Gezmeyen Görmeyen Kalmadı
Vatandaşların, sosyal, kültürel faaliyetlerde bulunabilmeleri için çeşitli organizasyonlar düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 yılda her yaştan ve her kesimden ilçe halkına yönelik kültür gezileri düzenledi.

Pursaklar Belediyesi tarafından kültürel faaliyetler kapsamında her yaştan ve her kesimden vatandaşlara hitap eden Kültür Gezileri ile ilçede gezmeye görmeyen kimse kalmadı.

‘‘Vatandaşlarımız, düzenlenen gezilerimizden memnun oldularsa, ne mutlu bize’’

7’den 70’e tüm vatandaşlar düzenlenen Kültüre Gezileri ile 5 yıl boyunca sosyal ve kültürel etkinliklerle bol bol eğlenme fırsatı bulduğunu belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hemşehrilerimizin farklı farklı, sosyal ve kültürel etkinliklerde bulunmaları için 5 yıl boyunca hem Pursaklar içinde hem ilçe dışında kültür gezileri programları düzenledik. Yıllar boyunca hiç ilçemizden çıkmayan, farklı bölgelerde bulunmayan, farklı kültürleri tanımamış ilçe sakinlerimize tarihiyle, doğasıyla ve kültürü ile öne çıkan şehirleri görme ve gezdirme fırsatı sunduk. Vatandaşlarımız, düzenlenen gezilerimizden memnun oldularsa, ne mutlu bize. Onları daha çok mutlu etmek adına dün olduğu gibi bugünde, yarında çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi, Kültür Gezileri kapsamında 8446 ev kadınını İstanbul, Bursa, Konya, Nevşehir ve Kastamonu’ya gezilerine 15-20 yaş arası gençleri gençlik kamplarına, 50 yaş üzeri erkekleri Konya gezilerine, 18 Mahalle Muhtarını Gaziantep, Şanlıurfa ve Mardin gezilerine, gazi ve şehit ailelerini Çanakkale, Trabzon, Rize ve İstanbul gezilerine, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürleri ve idarecileri Çanakkale gezilerine gönderdi.

Pursaklar Belediyesi tarafından 7’den 70’e tüm vatandaşlar ‘‘Cumhurbaşkanlığını Görmeyen Kalmasın’’ projesi kapsamında 2157 ilçe halkını Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gönderilirken, Şeb-i Arus programına katılmak üzere 250 vatandaş Konya’ya yolcu edildi.

Ayrıca belediye ekiplerince, 578 Erdemli Gençlik üyesini ve 301 Hanım Evi kursiyerini Elmadağ Kayak Merkezine yollayarak gün boyu çeşitli etkinlikler düzenlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.