Gülse Birsel'den Heyecan Verici Haber! 'Avrupa Yakası' Geri Mi Dönüyor?

Gülse Birsel'den Heyecan Verici Haber! 'Avrupa Yakası' Geri Mi Dönüyor?
Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, yeni projeleriyle gündemde! 'Aile Arasında 2' için kollar sıvandı, peki ya 'Avrupa Yakası' yeniden mi ekranlara dönüyor?

Son dönemin sevilen projelerinden olan 'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya' gibi başarılı işlerin yaratıcısı Gülse Birsel, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir davet sonrasında yeni projeleri hakkında ipuçları verdi. Ünlü senarist, 'Aile Arasında' filmi için devamı olan 'Aile Arasında 2' üzerinde çalıştığını açıkladı.

Birsel'in yaptığı açıklamalara göre, "Aile Arasında 2'yi yazıyorum. Ne zaman izleyici karşısına çıkacağız bakalım. Senaryo bitsin, ondan sonra döneceğiz." diyerek heyecan verici bir gelişmenin müjdesini verdi. Ancak sürprizler bununla da sınırlı kalmadı.

Ünlü senarist, ayrıca yeni bir dizi projesi üzerinde çalıştığını da belirtti. İki farklı televizyon kanalı ve dijital platformların ilgilendiği bu dizi için henüz net bir tarih verilmese de, gelecek sezon için planlar yapıldığı ifade edildi.

Avrupa Yakası bağımlılığı ve 2000'ler rüyası - Dadanizm

'Aile Arasında' filmi, 21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz'ın komik hikayesini anlatıyor. 2017 yılında vizyona giren ve büyük ilgi gören film, başta Engin Günaydın ve Demet Evgar olmak üzere birçok ünlü oyuncuyu bir araya getirmişti. Film, çekimlerinin tamamlanmasının ardından eleştirmenlerden olumlu tepkiler almıştı.

Gülse Birsel'in yeni projeleriyle ilgili bu açıklamaları, izleyiciler arasında heyecanla karşılandı. Bununla birlikte, 'Avrupa Yakası' hayranları da merakla bekleyişlerini sürdürüyor ve dizinin yeniden ekranlara dönebileceği ihtimali üzerinde spekülasyonlar yapılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.