Gaddar Dizisinde Korkut'un Kardeşi Kalender'i Canlandıracak İsim Belli Oldu! O İsmi Duyanlar Mutluluktan Havaya Uçtu!

Gaddar Dizisinde Korkut'un Kardeşi Kalender'i Canlandıracak İsim Belli Oldu! O İsmi Duyanlar Mutluluktan Havaya Uçtu!
NOW TV'nin Heyecanla İzlenen Dizisi Gaddar'a, İbrahim Çelikkol'un Ardından Anıl İlter de Katıldı! Dizinin Hikayesine Zenginlik Katacak Yeni Transfer Heyecanı Başladı.

NOW TV ekranlarında yayımlanan ve seyirciyi her bölümünde aksiyon dolu bir serüvene sürükleyen Gaddar dizisi, yeni bir heyecanla gündemde. Ay Yapım imzalı diziye, İbrahim Çelikkol'un ardından bir başka dikkat çeken isim olan Anıl İlter de katıldı. Bu beklenmedik transfer, dizinin izleyicileri tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Gaddar dizisi, sinema dünyasının önde gelen isimlerinden Sinan Öztürk'ün yönetmenliğinde ve Hürer Ebeoğlu'nun senaryosuyla ekranlara taşınıyor. Güçlü hikayesi ve etkileyici oyunculuk performanslarıyla dikkat çeken dizi, her bölümünde seyircileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

Gaddar dizisine beklenmedik transfer! Dizilerin aranan ismi geldi - Resim : 1

Dizinin son bölümlerinde gelen haberlere göre, Zakkum ailesinin hikayesine damga vuracak yeni bir karakterin dizide yer alacağı öğrenildi. İbrahim Çelikkol'un Korkut Zakkum karakterini canlandıracağı daha önce duyurulmuştu. Şimdi ise Korkut'un kardeşi Kalender'i canlandıracak isim belli oldu: Anıl İlter.

Anıl İlter, daha önce FOX TV'de yayımlanan Mahkum dizisinde savcı rolüyle izleyicilerin karşısına çıkmış ve oyunculuğuyla takdir toplamıştı. Gaddar dizisinde Kalender karakterine hayat verecek olan İlter'in, dizinin hikayesine yeni bir boyut kazandırması bekleniyor.

Gercekgundem.com'un NOW TV kaynaklarından edindiği bilgilere göre, Gaddar dizisinin yeni sezon öncesi sürpriz isimlerle daha da zenginleşeceği ve birçok oyuncuyla görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Bu gelişmelerle birlikte, dizinin gelecek sezonunda daha büyük sürprizlere hazırlıklı olmak gerekiyor. Gaddar, izleyicileri yeni karakterler ve heyecan verici olaylarla beklemeye alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.