Neslihan Atagül'ün Miami Pozları Sosyal Medyayı Salladı! İşte O Pozlar...

Neslihan Atagül'ün Miami Pozları Sosyal Medyayı Salladı! İşte O Pozlar...
Yaprak Dökümü" dizisi ile adım attığı oyunculuk kariyerinde "Fatih Harbiye" ve "Kara Sevda" gibi yapımlarla zirveye ulaşan Neslihan Atagül, Miami'deki son tatil pozlarıyla sosyal medyada büyük beğeni topladı

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından "Yaprak Dökümü" ile ekranlara ilk adımını atan ve "Deniz" karakteriyle gönülleri fetheden Neslihan Atagül, "Fatih Harbiye" ve "Kara Sevda" gibi başarılı dizilerdeki rolleriyle adını geniş kitlelere duyurdu. Oyunculuk kariyeri boyunca sergilediği başarılı performanslarla dikkat çeken Atagül, özel hayatıyla da sık sık magazin gündemine gelmeyi başarıyor.

Son zamanlarda özel hayatına dair çıkan söylentilerle magazin dünyasının odak noktası olan Atagül, geçtiğimiz günlerde Verissimo programına katılmak üzere İtalya'nın gözde şehri Milano'ya gitmişti. Ancak asıl ilgi çekici olan, Milano'nun ardından Miami'ye yaptığı tatil oldu. Burada çekilen fotoğrafları, Atagül'ün sosyal medya hesaplarında paylaşılmasıyla birlikte büyük bir beğeni topladı.

Beyaz gömlek, crop top ve pantolondan oluşan şık ve sade bir kıyafet tercih eden Atagül, tarzıyla göz doldurdu. Takipçileri, paylaşılan fotoğrafların altına "Çok güzelsin", "Harika görünüyorsun", "Türkiye'nin en güzel kadını" ve "Güzelliğin halis mi?" gibi birçok övgü dolu yorum bıraktı.

TAM NOT ALDI

Neslihan Atagül'ün bu son tatil pozu, sosyal medyada hızla yayılarak adından söz ettirmeyi başardı. Güzelliği ve tarzıyla her zaman olduğu gibi tam not alan Atagül, bu kez Miami'deki pozlarıyla hayranlarını bir kez daha kendine hayran bıraktı. Neslihan Atagül, başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra sosyal medya üzerindeki etkileyici varlığıyla da dikkat çekmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.