Çankaya’da Kütüphane Haftası Dolu Dolu Geçiyor! Sesli Kütüphane’de Dayanışma Var!

Çankaya’da Kütüphane Haftası Dolu Dolu Geçiyor! Sesli Kütüphane’de Dayanışma Var!
Çankaya Belediyesinin, 25-31 Mart Kütüphane Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikler devam ediyor. Etkinlikler, Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi’nden görme engelliler için faaliyet gösteren Sesli Kütüphane’ye kadar her yaşa göre düzenleniyor.

Çankaya’da Kütüphane Haftası Dolu Dolu Geçiyor

Çankaya Belediyesinin Kütüphaneler Haftası kapsamında düzenlediği etkinliklere her yaştan vatandaş ilgi gösteriyor. Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde düzenlenen söyleşilerin ve atölyelerin yanı sıra Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi, oyunevleri ve çocuk atölyeleri ile görme engellilerin kitaplara erişimini sağlayan Sesli Kütüphane’de de kitapseverler bir araya geliyor. Ankara Kültür, Sanat Platformu bileşenleri iş birliği ile düzenlenen hafta kapsamında çocuklara yönelik drama atölyeleri yoğun ilgi görüyor.

Sesli Kütüphane’de Dayanışma

Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Sesli Kütüphane de yoğun katılımlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Etkinliğe Türkiye Körler Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Ali İlhan, Rehber Köpekler Derneği Başkanı Nurdeniz Tunçer, Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Yusuf Sayyıdan, Çankaya Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Alıcı, Çankaya Kent Konseyi Çankaya Semt Meclisi Başkanı ile gönüllü kitap okuyucuları katıldı. Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi’nde bulunan Sesli Kütüphane’de 'Sesinle Dağılır Engel' temasıyla görme engellilerin kitaba erişimi için okuma kaydı alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.