57 Yaşındaki Yıldız Salma Hayek'ten Tatil Pozları Gündeme Oturdu! ''Bu Yaşta Böyle Nasıl Olunur'' Yorumları Geldi...

57 Yaşındaki Yıldız Salma Hayek'ten Tatil Pozları Gündeme Oturdu! ''Bu Yaşta Böyle Nasıl Olunur'' Yorumları Geldi...
Sosyal medyada paylaştığı tatil pozlarıyla dikkat çeken 57 yaşındaki Salma Hayek, genç kalmanın sırrını açıkladı: Botoks veya dolgu yerine, Meksika'nın geleneksel cilt yenileyici madde Tepezcohuite kullanıyor!

Hollywood'un sevilen yıldızlarından Salma Hayek, 57 yaşında olmasına rağmen genç ve dinç görünümüyle hayranlarını kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Son zamanlarda sosyal medyada aktif olan ve sık sık günlük yaşamından kesitler paylaşan Hayek, son paylaşımıyla takipçilerini Meksika kaçamağına ortak etti. Turuncu bikinisiyle su üstünde çekilen pozlarını paylaşan Frida yıldızı, genç görünümünün sırrını da bir kez daha gündeme getirdi.

Ekran Alıntısı

Salma Hayek, genç kalmanın sırrını estetik operasyonlardan ziyade doğal yöntemlere borçlu olduğunu belirtiyor. 2015 yılında Elle dergisine verdiği demeçte, Meksika'da yanık mağdurlarının tedavisinde kullanılan Tepezcohuite adlı bir maddeyi tercih ettiğini açıklamıştı. Bu madde, cildi tamamen yenileyen özellikleriyle biliniyor ve Hayek'in pürüzsüz cilt sırrının temelini oluşturuyor.

Botoks ya da dolgu gibi estetik uygulamalardan uzak durduğunu her fırsatta vurgulayan Hayek, doğal güzellik yöntemlerine olan inancını ve bu yöntemlerle nasıl genç kaldığını takipçileriyle paylaşmaktan çekinmiyor. Hayek'in genç kalma sırrı, doğallığı ve sağlıklı yaşamı ön planda tutan herkes için ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.