Fevzi Çakmak Mahallesi’ne Yeni Semt Pazarı

Fevzi Çakmak Mahallesi’ne Yeni Semt Pazarı
Sincan Belediyesi Fevzi Çakmak Mahallesi’ni yeni pazar yerine kavuşturdu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilen semt pazarı Perşembe günleri hizmet verecek.

Sincan’a kazandırdığı sayısız eserler ve mega projelerle adından söz ettiren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, vatandaşın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarına yön veriyor.

Başkan Ercan, Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinin semt pazarı talebini kısa sürede yerine getirdi. Yaklaşık 2 bin metre alan üzerine inşa edilen semt pazarı törenle hizmete açıldı Perşembe günleri hizmet verecek olan pazarda Sincan Belediyesi zabıta ekiplerinin de denetimleriyle vatandaş huzur ve güven içinde alışveriş yapabilecek.

Açılış töreninde konuşan Başkan Murat Ercan, “Pazar deyince akla hanımlar geliyor, evin ekonomisi hanımlara bağlı, onlar çekip çeviriyor. Belediye başkanı olunca öğrendim pazar meselesinin ne kadar önemli olduğunu. Belediyeciliğin en hassas konularından olduğunu gördüm. Pazar talebi çok, bugün Fevzi Çakmak Mahallemizdeki pazarımızın açılışını yapıyoruz. Hem pazarcı esnafımıza, hem vatandaşlarımıza pazarımız hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri yeni Pazar yerinden memnun kaldı. Pazar yerinde diğer semt pazarlarında olduğu gibi ücretsiz servisler hizmet veriyor. Ayrıca vatandaş aldığı ürünün eksik tartılıp tartılmadığını zabıta tartı noktalarında kontrol edebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.