Müge Anlı'da Şok Eden İtiraf: "Kızım Beni Evli Bir Adama Sattı"...

Müge Anlı'da Şok Eden İtiraf: "Kızım Beni Evli Bir Adama Sattı"...
"Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında kayıp anneden gelen itiraf izleyicileri şoke etti. Yıllar sonra bulunan Hamide Kalkan, kızının kendisini evli bir adama sattığını ve aile içi şiddet gördüğünü açıkladı.

Müge Anlı'nın sunduğu ve ATV'de izleyicilerle buluşan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı, yine bir aile dramına tanıklık etti. 18 yaşındaki Sevdiye Bahar, dört yıl önce Adana'da kaybolan annesi 44 yaşındaki Hamide Kalkan'ı bulmak için programa başvurdu. Kısa süre içinde annesine ulaşan Sevdiye'nin sevinci, annesinin açıklamalarıyla yerini derin bir hayal kırıklığına bıraktı.

Müge Anlı'da kayıp anneden şok eden itiraf: 'Kızım beni evli bir adama sattı' - Resim: 2

Canlı yayına bağlanan Hamide Kalkan, geçmişte yaşadığı zorlukları ve acı tecrübeleri anlatarak, çocuklarıyla ilişki kurmak istemediğini belirtti. Özellikle kızı Sevdiye ile ilgili şok edici bir itirafta bulunan Kalkan, "Kızım 16 yaşındayken beni bir erkeğe sattı. Hem de evli bir erkek. Benim için Ekrem önemli sen önemli değilsin sen benim annem değilsin dedi." ifadelerini kullandı.

Hamide Kalkan, evlatları tarafından karakola şikayet edildiğini, iftiraya uğradığını ve aile içi şiddet gördüğünü detaylarıyla anlattı. "Hangi evlat annesine el kaldırır? Saçımdan tutup sokaklarda sürdüler. Oğlum yumruk yumruğa burnumu kırıp da ağzımdan kan getirdi." diyerek yaşadıklarını dile getiren Kalkan, "Ben bunlara nasıl evlat derim? Kızımı gördüğüme sevinmedim. Ben böyle evlat istemiyorum. Hiçbirini istemiyorum." şeklinde konuştu.

Müge Anlı'da kayıp anneden şok eden itiraf: 'Kızım beni evli bir adama sattı' - Resim: 3

Müge Anlı'nın programında yaşanan bu dram, aile içi ilişkilerin karmaşık yapısını ve çözülmesi güç sorunları bir kez daha gözler önüne serdi. Hamide Kalkan'ın "Ben kendime yeni bir sayfa açtım. Benim için öldüler" sözleriyle biten açıklaması, izleyicileri derinden etkiledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.