Uraz Kaygılaroğlu Yeni Aşkını Buldu! Görenler Çok Beğendi! İşte O Kareler...

Uraz Kaygılaroğlu Yeni Aşkını Buldu! Görenler Çok Beğendi! İşte O Kareler...
"Sakla Beni" dizisinin başarılı oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile yeni bir aşka yelken açtı. Kaygılaroğlu, ilişkisinin detayları hakkında konuşmaktan kaçınsa da, "Her şey yolunda" diyerek mutluluğunu ifade etti.

"Sefirin Kızı" ve "Üç Kuruş" gibi dizi projeleriyle adından sıkça söz ettiren yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, aşk hayatındaki yeni gelişmeyi hayranlarıyla paylaştı. Cemre Baysel ve Asude Kalebek ile başrolünü paylaştığı "Sakla Beni" dizisiyle şu sıralar ekranlarda fırtınalar estiren Kaygılaroğlu, fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile olan ilişkisini doğruladı.

eşi kızı

2014 yılında Melis İşiten ile evlenip 2019 yılında yollarını ayıran ve bu evlilikten Ada isminde bir kız çocuğu sahibi olan Kaygılaroğlu, boşanmasının ardından uzun süre aşk hayatıyla gündeme gelmemişti. Ancak Kaygılaroğlu yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.

Yeni sevgilisi Sayna Soleimanpour ile ilişkisi hakkında konuşan Kaygılaroğlu, "Hayırlı olsun. Gayet güzel gidiyor. Her şey yolunda" ifadelerini kullanarak, ilişkisinin iyi gittiğini belirtti. Ancak ilişkinin detayları hakkında konuşmaktan kaçınan Kaygılaroğlu, "Nasıl tanıştığımız konularına girmeyelim. Özel konular bunlar" diyerek, konunun özel olduğunu vurguladı.

uraz

Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni ilişkisi, hayranları tarafından büyük bir merak ve ilgiyle karşılandı. Başarılı oyuncunun, fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile yeni bir başlangıç yapması, kendisini yakından takip edenler arasında sevinçle karşılandı. Kaygılaroğlu'nun aşk hayatındaki bu yeni gelişme, magazin dünyasında da heyecan yarattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.