Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram Evli Değil Mi? Duyanlar Şokta... Açıklama Geldi!

Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram Evli Değil Mi? Duyanlar Şokta... Açıklama Geldi!
Sosyal medyada yayılan evlilikle ilgili iddiaların ardından Fırat Albayram, kendisi ve Ceyda Kasabalı'nın evli olduğunu teyit etti. Çiftin ilişkisi ve samimiyetleriyle tanınan YouTube fenomenleri, evlilikleri hakkında açıklama yaptı!

Sosyal medya ve YouTube dünyasının sevilen çifti Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram, hakkında çıkan evlilikle ilgili iddialara yanıt verdi. "2Noluyo ya?" YouTube kanalıyla milyonlarca kişiye ulaşan ve samimi videolarıyla tanınan çift, son zamanlarda TikTok ve Instagram gibi platformlarda dolaşıma giren, evli olmadıkları yönündeki iddialarla gündeme geldi.

Ünlü çift Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram'ın evli olmadıkları iddiası gündeme geldi! - Son Mühür - Son Dakika Haber, Güncel Gazete Haberleri

Çiftin takipçileri, sosyal medyada yayılan iddiaların doğruluğunu merak ederek Fırat Albayram'a bu konuda sorular yöneltti. Fırat Albayram, takipçilerinin merakını gidermek adına Instagram hesabında bir video yayınladı ve çıkan iddiaları yalanladı. Videoda Albayram, "Ceyda ile aramızdaki bağ sadece aşkla sınırlı değil, aynı zamanda resmi olarak da evliyiz. Bizi bu tür yersiz iddialarla yıpratmaya çalışanlara inanmayın" ifadelerini kullanarak, evlilikleriyle ilgili yanlış bilgilerin yayılmasına son verdi.

Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram nasıl tanıştı? Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram ne zaman evlendi? - Yeni Bakış - Son Dakika Haberleri

Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram çifti, kariyerlerine oyunculukla başlamış ve sonrasında YouTube platformunda içerik üretmeye devam etmişti. Kendilerini takip eden geniş bir kitleye sahip olan çift, videolarında birbirlerine olan sevgilerini ve uyumlarını sık sık vurguluyor. Bu sebeple, evlilikleri hakkında ortaya atılan iddialar, çiftin hayranları tarafından büyük bir merakla takip edildi. Fırat Albayram'ın bu açıklamasıyla, çiftin evli olduğu ve aralarındaki güçlü bağın devam ettiği bir kez daha teyit edilmiş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.