Survivor Yunus Emre'nin Eşi Beria Özden'den Boşanma İddialarına Yanıt!

Survivor Yunus Emre'nin Eşi Beria Özden'den Boşanma İddialarına Yanıt!
Survivor Yunus Emre ile Aleyna arasındaki yakınlığa dair iddiaların ardından eşi Beria Özden'den boşanma iddialarına net bir yanıt geldi. Özden, "Dedikodulara inanmayın" diyerek spekülasyonlara son verdi

Survivor All Star yarışmacısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, sosyal medyada yayılan boşanma iddialarına ilk kez yanıt verdi. Yunus Emre'nin, yarışmadaki performansı kadar Aleyna ile olan yakınlığı da sıkça gündeme gelmiş, bu durum Yunus Emre'nin eşi Beria Özden tarafından rahatsızlıkla karşılanmıştı. Beria Özden, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla, eşinin Aleyna ile olan arkadaşlığını onaylamadığını belirtmiş, hatta bebeğini kaybettiği dönemde Yunus Emre'ye "Aleyna'dan uzak dur" uyarısında bulunmuştu.

YUNUSEMREALEYNA

Bu olayların ardından, Beria Özden'in Instagram hesabında yer alan "Y.E." baş harflerini kaldırması, boşanma iddialarını alevlendirmişti. Sosyal medya üzerinden yapılan spekülasyonlar ve sitem dolu paylaşımlar, çiftin hayranları arasında endişe yaratmıştı.

Ancak Beria Özden, boşanma iddialarına dair sessizliğini bozdu. Instagram hesabından bir açıklama yapan Özden, "Dedikodulara garip haberlere inanmayın itibar etmeyin" diyerek, çiftin ilişkisinde herhangi bir sorun olmadığını ve boşanma iddialarının gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Bu açıklama, çiftin hayranlarını rahatlatırken, Yunus Emre ve Beria Özden çiftinin ilişkisine dair yapılan spekülasyonlara da net bir yanıt olmuş oldu.

beria

Beria Özden'in bu net açıklaması, özellikle sosyal medyada hızla yayılan yanlış bilgilere karşı dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.