Hadise'nin Makyajsız Görüntüsü Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı! ''Tanıyamadık'' Yorumları Geldi...

Hadise'nin Makyajsız Görüntüsü Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı! ''Tanıyamadık'' Yorumları Geldi...
Ünlü şarkıcı Hadise, Etiler'de makyajsız haliyle görüntülendi. Yüzündeki değişiklikle dikkat çeken sanatçı, estetik iddialarına sessiz kalmayı tercih etti. Sosyal medyada ise "Yüzüne ne olmuş?" yorumları yapıldı.

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Hadise, özel hayatı ve sanat kariyeriyle magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz sene iş insanı Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törenle evlenen ancak evliliği beş ay gibi kısa bir sürede sona eren Hadise, son zamanlarda özellikle özel hayatıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

hadise 5

Boşanmasının ardından adı sık sık farklı aşk iddialarıyla anılan ünlü şarkıcı, son olarak kendisinden 10 yaş küçük Mert Ayaydın ile adının anılmasına sinirlenmiş ve arkadaşça bir yemek için buluştuğunu belirtmişti. Ancak Hadise'nin gündeme gelmesinin yeni sebebi bu kez özel hayatı değil, sosyal medyada büyük ilgi gören makyajsız görüntüsü oldu.

Etiler'de objektiflere yansıyan makyajsız hali, sosyal medyada geniş yankı buldu. Takipçiler, Hadise'nin yüzündeki değişikliği dikkatle inceledi ve "Yüzüne ne olmuş?", "Bu Hadise mi?", "Tanıyamadım", "Resmen başka biri" gibi çeşitli yorumlar yaptı. Ünlü şarkıcı, yüzündeki bu değişiklikle ilgili estetik operasyon iddialarına ise "Konuşmayacağım" diyerek yanıt verdi, bu durum spekülasyonların daha da artmasına neden oldu.

hadise 1

Hadise'nin bu duruşu, özellikle sosyal medyada geniş bir tartışma konusu haline geldi. Takipçileri arasında sanatçının doğallığına vurgu yapanlar kadar, yüzündeki değişikliği merak edenler de oldu. Bu olay, ünlülerin özel hayatları ve görünümleri üzerine yapılan yorumların, ne kadar hızlı bir şekilde gündem oluşturabildiğinin ve sosyal medyanın bu tür konularda ne kadar etkili bir platform haline geldiğinin de bir göstergesi oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.