Hande Erçel'in Seçim İçin Özel Kombini Ağızları Açık Bıraktırdı! İşte O Anlar...

Hande Erçel'in Seçim İçin Özel Kombini Ağızları Açık Bıraktırdı! İşte O Anlar...
Ünlü oyuncu Hande Erçel, yerel seçimlerde oy kullanırken şık bir mini etek ve gömlek kombiniyle dikkatleri üzerine çekti. Erken saatlerde oy kullanma işlemini gerçekleştiren Erçel, basın mensuplarına selam verdi.

Türkiye genelinde yerel seçimlerin heyecanı sürerken, ünlü isimler de vatandaşlık görevlerini yerine getirmek için sandık başına gitti. Son dönemde adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Hande Erçel de, erken saatlerde oy kullanmak için seçim merkezine geldi.

sds

Seçim günü için tercih ettiği şık kombini ile dikkat çeken Erçel, mini etek ve gömlek tercihiyle hem stilini konuşturdu hem de basın mensuplarının ilgisini çekti. Güzel oyuncu, oy kullanma işlemi sonrasında kısa bir açıklama yaparak, "Hepimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Muhabirlerle selamlaşan Erçel, ardından aracına binerek oradan ayrıldı.

Oy kullanma işlemine yalnız katılan Hande Erçel'in yanında sevgilisi Hakan Sabancı'nın olmaması da dikkatlerden kaçmadı. Ancak Erçel, tüm dikkatleri şık seçim kombini ve olgun tavrıyla üzerine toplamayı başardı.

Gün boyunca devam eden oy kullanma işlemi sırasında pek çok ünlü ismin de demokratik haklarını kullanarak kameraların karşısına geçmesi bekleniyor. Hande Erçel gibi, seçim gününü özel kılan ve stil sahibi isimlerin tercihleri, sosyal medyada da geniş yer buluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.