Ece Seçkin'den Türk Müzik Tarihine Geçecek Proje: 72 Saatte 4 Klip ve Milyonluk Yatırım!

Ece Seçkin'den Türk Müzik Tarihine Geçecek Proje: 72 Saatte 4 Klip ve Milyonluk Yatırım!
Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Ece Seçkin, yeni albümü için Türkiye'de bir ilke imza atarak 72 saat içinde 4 farklı klip çekti. Toplamda 7 milyon lira harcayarak gerçekleştirdiği bu projede, genişletilmiş gerçeklik teknolojisi kullanıldı.

Türk müzik piyasasında daima yenilikçi adımlarla öne çıkan Ece Seçkin, müzik tarihinde bir ilki gerçekleştirerek kariyerinde yeni bir sayfa açtı. Ünlü şarkıcı, yeni albümünde yer alan 4 farklı şarkı için 72 saat yani tam 3 gün içinde arka arkaya klip çekimleri gerçekleştirdi. Bu süreç, Seçkin'in müzikal vizyonunun ve sanatına olan bağlılığının bir göstergesi olarak dikkat çekti.

gfh.jpg

Ece Seçkin'in bu büyük projesi, Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor. Müzik dünyasında çığır açan bir işe imza atan Seçkin, deneyimli yönetmen Murad Küçük ve ekibiyle çalışarak, Türkiye'nin en büyük Genişletilmiş Gerçeklik (XR) stüdyosunda kliplerini çekti. Gerçeklikle sanal dünyayı harmanlayan bu yöntem, kliplere eşsiz bir görsellik katıyor.

Projenin maliyeti ise müzik sektöründe ses getirdi. Ece Seçkin, dört klibin prodüksiyonu için tam 7 milyon lira harcadı. Bu büyük bütçe, şarkıcının projelerine olan inancını ve müzikal projelerine yaptığı yatırımı gözler önüne seriyor.

Ece Seçkin, çekim sürecine dair deneyimlerini 1.8 milyon takipçisiyle sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Paylaşımında, "Kelimenin tam anlamıyla hepimiz için roller coaster minvalinde geçen 72 saat. Kaç kostüm giydim, kaç saç & makyaj değiştirdik hatırlayamıyorum bile. Arada mutluluktan ağladığım dakikalar da oldu. Bütün ekibime ve Murad abimin ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. Türkiye'de video klip kavramı bu setten sonra kesinlikle değişmiştir. Yakında izleyeceksiniz," ifadelerini kullandı. Bu sürecin hem zorlu hem de duygusal anlarla dolu olduğunu belirten Seçkin, sonucundan duyduğu mutluluğu ve projenin Türk müzik sektörüne katacağı yenilikleri vurguladı.

ece-seckin-1711710107-894.jpeg

Ece Seçkin'in bu büyük adımı, sadece müzikal başarısını değil, aynı zamanda teknolojiyi sanatıyla bütünleştirme konusundaki cesur yaklaşımını da gösteriyor. Müzik severler, Seçkin'in yenilikçi kliplerini merakla bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.