''Kocamı Aldatmadım'' Demişti! Şok Görüntüler Ortaya Çıktı! Sevgilisiyle Görüntülendi! Gisele Bündchen Kaç Yaşında?

''Kocamı Aldatmadım'' Demişti! Şok Görüntüler Ortaya Çıktı! Sevgilisiyle Görüntülendi! Gisele Bündchen Kaç Yaşında?
Gisele Bündchen, eski eşi Tom Brady ile boşanmasının ardından hakkında çıkan aşk söylentilerini reddettikten sonra, Joaquim Valente ile ilişkisini kameralar önünde ilk kez doğruladı.

Moda dünyasının en gözde isimlerinden Gisele Bündchen, eski eşi Tom Brady ile olan 13 yıllık evliliğin sona ermesinin ardından, hakkında sürekli olarak dolaşan aşk söylentilerine son noktayı koydu. Ünlü model, ilk kez erkek arkadaşı Joaquim Valente ile birlikte kameralar önünde görüntülendi ve böylece ilişkilerini resmi olarak doğrulamış oldu.

‘Kocamı aldatmadım’ demişti… Ünlü model sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Bündchen ve Brady'nin 2022 yılında sonlanan evliliklerinin ardından, Bündchen'in spor eğitmeni ve jiu-jitsu hocası Valente ile aşk yaşadığına dair söylentiler ortaya çıkmıştı. Ancak Bündchen bu iddiaları her seferinde reddetmiş ve ilişkileri hakkında spekülasyon yapılmasını eleştirmişti.

The New York Times ile yapılan röportajda Bündchen, Brady'yi Valente ile aldattığı yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanladı ve "Bu bir yalan" diyerek konuya açıklık getirdi. Bündchen, bu tür suçlamaların pek çok kadının, sağlıksız ilişkilerden çıkışını cesaretlendirirken karşılaştığı zorluklardan biri olduğunu belirtti.

Florida'da bulunan yeni malikanesinin önünde Valente ile bir araya gelen Bündchen, tadilat planları üzerine bir tasarımcı ile görüşürken kameralara yakalandı. Çiftin ilişkisi ne zaman başladı bilinmese de, Bündchen, Valente ile arkadaş olarak başladıklarını ve bu yeni ilişkinin öncekilerden çok farklı olduğunu vurguluyor. Ünlü model, Valente ile olan ilişkisini "çok dürüst ve çok şeffaf" olarak tanımlıyor.

‘Kocamı aldatmadım’ demişti… Ünlü model sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Bündchen ve Brady'nin, Benjamin ve Vivian adında iki çocuğu bulunuyor. Boşanmanın ardından ortaya çıkan Valente ile olan ilişki iddiaları, çift hakkında çeşitli spekülasyonlara neden olmuştu. Ancak Bündchen, Valente'nin hem kendisinin hem de çocuklarının uzun süredir dövüş sanatları öğretmeni olduğunu ve ilişkilerinin bu temelde geliştiğini belirtiyor.

Bu açıklamalar ve kameralar önünde birlikte görüntülenmeleri, Bündchen ve Valente'nin ilişkisine dair merak edilen birçok soruyu cevaplandırıyor. Ünlü modelin, geçmiş ilişkilerini geride bırakıp yeni bir sayfa açmaya kararlı olduğu görülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.