Çiğdem Batur ve Gökhan Keser El Ele Yakalandı! Sürpriz Aşk Tüm Hayranlarını Heyecanlandırdı!

Çiğdem Batur ve Gökhan Keser El Ele Yakalandı! Sürpriz Aşk Tüm Hayranlarını Heyecanlandırdı!
Oyunculuk dünyasının sevilen isimleri Çiğdem Batur ve Gökhan Keser'in sürpriz aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü. İki ünlü oyuncu, el ele yakalanırken, Batur yurt içi ve yurt dışı yatırımları hakkında da konuştu.

Son zamanlarda magazin dünyasını sarsan yeni bir aşk iddiası daha ortaya çıktı. Oyunculuk kariyerleriyle tanınan Çiğdem Batur ve Gökhan Keser'in bir süredir beraber oldukları ve son olarak el ele yakalandıkları görüldü. İki ünlü ismin samimi halleri, hayranlarını heyecanlandırırken, ilişkileri hakkında daha fazla bilgi edinme merakı uyandırdı.

Çiğdem Batur ve Gökhan Keser'den sürpriz aşk! El ele yakalandılar! - Resim: 2

Çiğdem Batur, oyunculuk kariyerinin yanı sıra yaptığı yatırımlarla da gündemde. Batur, son dönemde oyuncuların yurt dışına yatırım yapma eğilimleri hakkında konuştu. Özellikle Londra'nın Türk oyuncular arasında popüler bir yatırım noktası haline geldiğini belirten Batur, "Herkes B planı olarak İngiltere'yi düşünüyor. Mesafe olarak da rahat. Bence orada emeğimizin karşılığını da alıyoruz" dedi.

Ancak Batur, yalnızca yurt dışında değil, Türkiye'de de yatırımlar yaptığını vurguladı. Doğum yeri Düzce'de ailesiyle birlikte tarım işleriyle uğraştıklarını anlatan Batur, "Düzceliyim, ailem orada. Bir sürü bağ bahçemiz var. Meyve ve sebze yetiştiriyoruz" şeklinde konuştu.

Çiğdem Batur ve Gökhan Keser'den sürpriz aşk! El ele yakalandılar! - Resim: 3

Çiğdem Batur ve Gökhan Keser'in ilişkisi, bu açıklamaların yanı sıra, ikilinin el ele yakalanmasıyla magazin gündemine damga vurdu. Ünlü çiftin nasıl bir yol izleyeceği ve ilişkileriyle ilgili daha fazla detay verip vermeyecekleri, hayranlarının merak konusu oldu. Bu sürpriz aşk iddiası, magazin dünyasında yeni bir hikayenin başlangıcı olarak görülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.