Hande Ataizi'ye Tokat Atan Sevda Demirel'in Son Halini Görenler Şaşkına Döndü! ''Kasları Dikkat Çekti''...

Hande Ataizi'ye Tokat Atan Sevda Demirel'in Son Halini Görenler Şaşkına Döndü! ''Kasları Dikkat Çekti''...
Geçmişte yaşanan ünlü tokat olayıyla hafızalara kazınan Sevda Demirel, sosyal medya üzerinden yaptığı kas şov ile yıllara meydan okuyor. 51 yaşındaki ünlü isim, fit vücuduyla takipçilerini şaşırtıyor.

2001-2002 yıllarında 'İki Kere Kiki' programında Hande Ataizi'ne canlı yayında attığı tokat ile hafızalara kazınan Sevda Demirel, yıllar sonra sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Göğüsünden çıkan silikonlarla bir dönem gündeme gelen Demirel, yaşına meydan okuyan bir görüntü sergiliyor.

rryr

51 yaşındaki Demirel, spora olan tutkusunu ve disiplinli yaşam tarzını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçileriyle paylaşıyor. Kendini spora adayan Demirel, özellikle kaslarını sergilediği fotoğraflarla dikkat çekiyor. Sosyal medyadan paylaştığı kas şovu ile takipçilerinden beğeni toplayan Demirel, fit vücudu ve dinç görünümüyle göz dolduruyor.

Yaşına rağmen sergilediği bu fit görüntüyle adeta zamanı durdurmayı başaran Demirel, sağlıklı yaşamın ve sporun önemini vurgulayan paylaşımlarıyla da takipçilerine ilham kaynağı oluyor. Sevda Demirel'in son görünümü, geçmişte yaşanan talihsiz olayların aksine, bugün kendisi için yeni bir sayfa açtığının ve yaşamı dolu dolu yaşamanın öneminin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.