Şükran Ovalı 39. Yaşını Kutluyor: Lüks Villa ve Mutlu Aile Pozlarıyla Göz Doldurdu!

Şükran Ovalı 39. Yaşını Kutluyor: Lüks Villa ve Mutlu Aile Pozlarıyla Göz Doldurdu!
Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, 39. yaş gününü ailece çekilen mutlu pozlar ve lüks villasıyla sosyal medyada gündem oldu. Evliliklerinin 7. yılını kutlayan çiftten Ovalı, doğum günü kutlamaları ve 'Ne güzel geldin 39' notuyla hayranlarını mest etti.

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, hayatının yeni baharını 39 yaşında karşılamanın mutluluğunu yaşadı. 2017 yılında ünlü futbolcu Caner Erkin ile dünyaevine giren Ovalı, evliliklerinin 7. yılında sosyal medya üzerinden paylaştığı romantik mesajla dikkat çekmişti. Şimdi ise Ovalı, doğum günü kutlamalarıyla tekrar gündemde.

şükran 5

Eşi Caner Erkin ve kızlarıyla mutlu bir aile tablosu çizen Şükran Ovalı, doğum gününü evinin bahçesinde çekilen pozlarla kutladı. 'Ne güzel geldin 39' notuyla paylaşılan bu özel kareler, hayranları tarafından büyük beğeni topladı. Özellikle lüks villası ve bahçesinin görüntüleri, takipçilerinden "Evine bayıldım", "Evinin bahçesi harika görünüyor" gibi yorumlar almasına neden oldu.

Son zamanlarda "Yargı" dizisinde "Savcı Derya" karakteriyle ekranlara dönen Ovalı, "Ufak Tefek Cinayetler", "Vatanım Sensin", "Paramparça", "Şeref Meselesi" ve "Cinayet" gibi başarılı projelerde rol alarak oyunculuk kariyerini sağlam adımlarla ilerletiyor.

şükran 4

Şükran Ovalı'nın bu özel günü, hayranları ve takipçileri tarafından sosyal medya üzerinden yoğun ilgi ve sevgi mesajlarıyla karşılandı. Ovalı, paylaşımlarıyla hem mutlu aile yaşantısına dair pozitif enerjiyi yayıyor hem de başarılı oyunculuk kariyeriyle göz dolduruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.