Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın Ayrılığının Perde Arkası: Set Aşkı İddiası Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın Ayrılığının Perde Arkası: Set Aşkı İddiası Gündeme Bomba Gibi Düştü!
Ünlü çift Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın sürpriz boşanmasının nedeni olarak, Şakrak'ın sette tanıştığı Esra Akpınar'a olan yakınlığı gösterildi. Çiftin ilişkilerini basından uzak bir şekilde sürdürdüğü belirtiliyor.

2015 yılında dünyaevine giren ve bir zamanlar mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde çiftlerinden biri olan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, geçtiğimiz yıl aldıkları boşanma kararıyla herkesi şaşırtmıştı. Uzun süredir merak konusu olan boşanmanın nedeni ise sonunda gün yüzüne çıktı.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın boşanma nedeni ortaya çıktı! Gönlünü oyuncuya kaptırmış

Temiz Magazin'de yayınlanan habere göre, Bülent Şakrak'ın "Maviye Sürgün" dizisinin çekimleri sırasında evinden uzun süreler ayrı kalmış ve bu süre zarfında dizide birlikte çalıştığı Esra Akpınar ile yakın bir ilişki geliştirmeye başlamış. Şakrak'ın bu yakınlaşma nedeniyle Ceyda Düvenci'ye boşanma teklif ettiği ve Düvenci'nin de bu teklifi kabul ederek evliliklerini sonlandırdıkları belirtildi.

Esra Akpınar, menajerlik ve oyunculuk yaparak tanınan bir isimken, Bülent Şakrak ile olan ilişkisini basının gözlerinden uzak tutmayı tercih ediyor. Çiftin bu kararı, ayrılığın ardından yeni bir ilişkinin başlangıcı olarak yorumlanıyor, ancak her iki taraf da ilişkileri hakkında kamuoyu önünde herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınıyor.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın boşanma nedeni ortaya çıktı! Gönlünü oyuncuya kaptırmış

Bu olay, magazin dünyasında yeni bir tartışma başlatırken, Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın boşanma süreci ve sonrasında yaşananlar, özellikle hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Her ne kadar üzücü olsa da, çiftin kendi yollarında mutluluğu bulmaları umuluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.