Ayşe Hatun Önal'ın 'Kocam' İfadesiyle Duyurduğu Kişi, Ünlü Bir İsimin Eşiymiş! Hande Sarıoğlu Olaya 'Metres' Dedi...

Ayşe Hatun Önal'ın 'Kocam' İfadesiyle Duyurduğu Kişi, Ünlü Bir İsimin Eşiymiş! Hande Sarıoğlu Olaya 'Metres' Dedi...
Ayşe Hatun Önal'ın "Kocam" notuyla paylaştığı ve hemen sildiği fotoğraf, ünlü sunucu Hande Sarıoğlu'nun canlı yayındaki "Metressin" çıkışıyla magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Ünlü model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım magazin gündemine bomba gibi düştü. 1999 Miss Turkey Güzeli seçilen Önal, "Kocam benim" notuyla birlikte sevgilisi olduğu iddia edilen bir kişiyle fotoğrafını paylaştı ancak kısa bir süre sonra bu fotoğrafı hesabından sildi. Bu durum, magazin dünyasında geniş yankı buldu.

dfgfg.jpg

Durum daha da karmaşık bir hal aldı, çünkü ünlü sunucu Hande Sarıoğlu, Ayşe Hatun Önal'ın paylaştığı kişinin Mehmet Ali Çebi olduğunu ve Çebi'nin 2020 yılında Selin Demiratar ile evlendiğini canlı yayında ifşa etti. Sarıoğlu'nun iddialarına göre, Önal ve Çebi'nin Selin Demiratar'la evlenmeden önce bir ilişkisi vardı.

Sarıoğlu, konuyla ilgili sert ifadeler kullanarak Ayşe Hatun Önal'a "O başkasının kocası, senin kocan değil. Sen şuan metressin pardon!" şeklinde bağırdı. Bu açıklamalar, sosyal medya ve magazin basınında büyük bir tartışma yarattı.

fgdgd.jpg

Önal'ın bu hareketi ve Sarıoğlu'nun canlı yayındaki ifşası, magazin dünyasında geniş çapta tartışılmaya devam ediyor. Her iki tarafın hayranları ve takipçileri, sosyal medya üzerinden konuyla ilgili çeşitli yorumlar yapıyorlar. Bu magazin skandalı, ilerleyen günlerde nasıl bir seyir izleyecek merak konusu. Ayşe Hatun Önal ya da Mehmet Ali Çebi tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.