Survivor Turabi'den Annesine Olay Mesaj: "Keşke O Gece Babamı Odana Almasaydın"...

Survivor Turabi'den Annesine Olay Mesaj: "Keşke O Gece Babamı Odana Almasaydın"...
Survivor yıldızı Turabi Çamkıran, sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla yine gündemde. Gençlik fotoğrafıyla başladığı serüvende, annesine yönelik şaşırtıcı bir mesaj ile takipçilerini şoke etti.

Survivor'ın tartışmasız en renkli ve popüler isimlerinden biri olan Turabi Çamkıran, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla magazin dünyasını sarsmaya devam ediyor. Her zaman doğrudan ve açık sözlü oluşuyla tanınan Turabi, bu kez de Instagram hesabından yaptığı bir dizi paylaşımla adından söz ettirdi.

Yeni Haber Başlığı

Turabi'nin ilk paylaşımı, kendisinin gençlik yıllarına ait bir fotoğraftı. Bu fotoğrafı "Hayallerinizden vazgeçmeyin" notuyla süsleyen Survivor yıldızı, takipçilerine ilham vermek istediğini belirtti. Paylaşıma kısa sürede yağan beğeni ve yorumlar, Turabi'nin ne kadar sevildiğinin ve takip edildiğinin bir kanıtı niteliğindeydi.

Ancak Turabi'nin serüveni burada bitmedi. Kendine has üslubuyla yaptığı bir sonraki paylaşımda, annesine oldukça şaşırtıcı bir mesaj yolladı: "Bak Meryem Sultan bak. Yaptığını beğendin mi? Keşke o gece babamı odana almasaydın." Bu cesur ve beklenmedik ifadelerle, Turabi yine herkesi şaşırtmayı başardı.

Turabi'nin bu paylaşımları, sadece hayranlarını değil, magazin dünyasını da hareketlendirdi. Survivor All Star'ın iddialı isimlerinden biri olarak bilinen ve yarışmadan sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Turabi'nin, sosyal medyada bu kadar açık ve dobra paylaşımlar yapması, onun hakkında yeni tartışmaların başlamasına sebep oldu.

Survivor Turabi annesine seslendi: " Keşke o gece babamı odana almasaydın"

Turabi'nin bu tarz paylaşımları, takipçileri arasında farklı tepkilere neden oluyor. Kimileri Turabi'nin açık sözlülüğünü ve samimiyetini takdir ederken, kimileri ise bu tarz paylaşımların gereksiz yere provokatif olduğunu düşünüyor. Ancak bir gerçek var ki, Turabi Çamkıran sosyal medyada ne yaparsa yapsın, daima konuşuluyor ve dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.