Somer Sivrioğlu, Kendinden 22 Yaş Küçük Aslı Turanlı İle Samimi Pozlar Verirken Yakalandı!

Somer Sivrioğlu, Kendinden 22 Yaş Küçük Aslı Turanlı İle Samimi Pozlar Verirken Yakalandı!
Ünlü şef Somer Sivrioğlu ile 30 yaşındaki oyuncu Aslı Turanlı, çorbacıda sarmaş dolaş görüntülendi. Ağlayan Turanlı'ya Sivrioğlu'nun teselli etmesi dikkat çekerken, ikiliden magazin muhabirlerine sitemli yanıt geldi.

Ünlü Master Chef Türkiye jürisi ve başarılı şef Somer Sivrioğlu, 52 yaşında olmasına rağmen genç ve dinamik yaşam tarzıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Kendisinden 22 yaş küçük, başarılı oyuncu Aslı Turanlı ile sarmaş dolaş görüntülenen Sivrioğlu, magazin dünyasının gündemine oturdu. İkili, bir çorbacıda samimi anlar yaşarken, Turanlı'nın ağladığı ve Sivrioğlu tarafından teselli edildiği görüldü.

Şef Somer Sivrioğlu kendisinden 22 yaş küçük Aslı Turanlı ile sarmaş dolaş görüntülendi

Sabahın erken saatlerinde mekandan çıkan ve bir çorbacıya giden çift, burada yaklaşık iki saat vakit geçirdi. İkilinin, sabahın ilk ışıklarıyla mekandan ayrılırken magazin muhabirlerinin sorularına verdiği yanıt ise merak konusu oldu. Görüntülendiğinde, "İşinizi doğru yapın ne aşkı?" diyerek, aralarında bir aşk ilişkisi olmadığının altını çizen ikili, bu yanıtla magazin dünyasında yeni bir tartışma başlattı.

Şef Sivrioğlu, daha önce 2001 yılında Aslı Sencer ile evlenmiş ve 20 yıl süren bir evlilikten sonra ayrılmıştı. Somer Sivrioğlu'nun özel hayatı, başarılarının yanı sıra sık sık magazin gündeminde yer alıyor.

Bu son görüntülenme, Sivrioğlu ve Turanlı'nın özel hayatlarına yönelik spekülasyonlara neden oldu. Ancak ikilinin sitemli yanıtı, aralarındaki ilişkinin doğasına dair kesin bir sonuç çıkarmak için yeterli olmadı. Yine de bu görüşme, her iki ismin de hayranları tarafından merakla takip edilen bir konu haline geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.