Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece anne oldu: İşte bebeğin ismi

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece anne oldu: İşte bebeğin ismi
Ünlü oyuncu Eda Ece ve basketbolcu Buğrahan Tuncer çifti, bebekleri Mina İpek'i kucaklarına aldı. Galatasaray Basketbol takımının duyurduğu bu mutlu haber, hayranlarını sevince boğdu.

Türk sinema ve dizi dünyasının sevilen isimlerinden Eda Ece, basketbolcu Buğrahan Tuncer ile olan birlikteliğini geçtiğimiz yaz, 21 Haziran'da evlilikle taçlandırdıktan sonra, hayranlarına bir başka müjdeli haberi daha verdi. Ünlü çiftin bebek heyecanı, hem Eda Ece'nin hem de Buğrahan Tuncer'in takipçileri tarafından büyük bir sevgi ve merakla karşılandı. Ve nihayet, bu bekleyiş mutlu bir haberle sonuçlandı: Eda Ece ve Buğrahan Tuncer anne-baba olmanın sevincini yaşadı.

1csmmitijecgxohprn-ybw.webp

Eda Ece'nin hamileliği süresince heyecanını ve mutluluğunu sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşması, onların bu özel anlarına tanık olmalarını sağladı. Eda Ece, hayranlarının sevgi ve desteğini her zaman hissettiğini belirtmiş, bu özel dönemde yanında olan herkese teşekkürlerini iletmeyi ihmal etmemişti.

Ve büyük gün geldi çattı. Galatasaray Basketbol takımının resmi Instagram hesabı üzerinden yapılan duyuruda, Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çiftinin kızlarına kavuştuğu haber verildi. Minik bebeğin adı ise "Mina İpek Tuncer" olarak açıklandı. Galatasaray Basketbol takımının paylaşımında, "Değerli oyuncumuz Buğrahan Tuncer ve sevgili eşi Eda Ece Tuncer'in bugün dünyaya gelen kızları Mina İpek’e sağlık, mutluluk dolu uzun bir ömür diler, Tuncer Ailesi’ni gönülden tebrik ederiz. Galatasaray Ailesi’ne hoş geldin Mina İpek Tuncer" ifadelerine yer verildi.

wcpw0coc8eklhd0cq7wdkg.webp

Eda Ece'nin daha önce yaptığı, yeni nesil isimlere sıcak bakmadığı yönündeki açıklamalarının aksine, kızına verdiği "Mina İpek" adıyla, modern ve gelenekseli harmanlayan bir tercihte bulunduğu görüldü. Bu isim, çiftin hem modern hem de köklere saygılı duruşunu yansıtan bir seçim olarak öne çıktı.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çiftinin bu mutlu anı, hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Sosyal medya üzerinden yapılan tebriklerin yanı sıra, çiftin yakın çevresi ve dostları da bu özel günlerinde onları yalnız bırakmadı. Mina İpek'in sağlık ve mutlulukla dolu bir ömür geçirmesi temennisiyle, Eda Ece ve Buğrahan Tuncer ailesinin bu mutlu anını kutluyor, minik Mina İpek'e "Aramıza hoş geldin" diyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.