Shakira Klibindeki Oyuncuya Aşık Oldu! Aralarında ki Yaş Farkı Olay Oldu!

Shakira Klibindeki Oyuncuya Aşık Oldu! Aralarında ki Yaş Farkı Olay Oldu!
Shakira'nın, "Punteria" klibinde birlikte rol aldığı Lucien Laviscount ile yeni bir aşk yaşadığı ortaya çıktı. Arkadaş çevresinin endişelerine rağmen Shakira'nın bu ilişkiyle yeni bir başlangıç yaptığı ve Piqué'den sonra yaraları sarıyor.

Ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, Gerard Piqué ile olan evliliğinin sona ermesinin ardından müzik dünyasında yeni projelere hız vermiş ve özel hayatında da yeni bir sayfa açmış görünüyor. "Las Mujeres Ya No Lloran" adlı albümünün tanıtımı kapsamında çektiği "Punteria" klibinde birlikte kamera karşısına geçtiği İngiliz oyuncu Lucien Laviscount ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor.

Aralarında ki Yaş Farkı Olay Oldu!

Shakira'nın (47) ve Lucien Laviscount'un (31) aşk yaşadığına dair haberler, çiftin yakın çevresi tarafından da doğrulanırken, bu ilişkinin geleceği konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılıyor.

shakiraklip2jpg-qtyrkxlejuw7jlot3ysaxg.jpg

Shakira Klibindeki Oyuncuya Aşık Oldu! Herkes Endişeli...

Shakira'nın arkadaş çevresi, ünlü şarkıcının yeni ilişkisine dair duydukları endişeyi dile getiriyor. DailyMail.com'a konuşan bir kaynağa göre, Shakira'nın aşık olduğu kesin ancak arkadaşları, Laviscount'un ün arayışında olabileceği ve ilişkiyi bu yönde kullanabileceği konusunda şüphelerini ifade ediyor. Shakira ve Laviscount'un ilişkisi, her ne kadar umut vaat eden bir başlangıç gibi görünse de, bu endişeler çiftin mutluluğuna gölge düşürmekte.

Bazı iddialar, Shakira'nın hala eski eşi Piqué'yi unutamadığını ve Laviscount ile olan ilişkisinin bu unutuşu sağlamak için bir çaba olabileceğini öne sürüyor. Piqué ile olan evliliğinden Milan (11) ve Sasha (9) adında iki oğlu olan Shakira, Lucien Laviscount ile "Punteria" klibinin çekimleri sırasında şubat ayında tanışmıştı.

Shakira'nın müzik kariyerindeki başarıları ve özel hayatındaki cesur adımları, hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Yeni aşkıyla dikkatleri üzerine çeken Shakira, müzik dünyasında olduğu gibi özel hayatında da gündem olmaya devam ediyor. Shakira ve Lucien Laviscount'un ilişkisi, iki sanatçının da hayatında yeni bir dönemin başlangıcı olabilirken, bu birlikteliğin geleceği merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.