Yasemin Allen'in vücudundaki morluklar gündem oldu! FBİ Ajanı Çıkmıştı... Yeni Aşkı Olay Olmuştu!

Yasemin Allen'in vücudundaki morluklar gündem oldu! FBİ Ajanı Çıkmıştı... Yeni Aşkı Olay Olmuştu!
Yasemin Allen, bacağındaki morluk ve yaraları paylaşarak günlük hayattaki küçük kazaları takipçileriyle paylaştı. "Sakar kız Candy" notuyla yapılan bu samimi açıklama, hayranlarından büyük ilgi gördü.

Yasemin Allen, oyunculuğu ve güzelliğiyle göz dolduran bir isim olarak dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. "Kavak Yelleri", "Merhamet", "Şeref Meselesi", "İyi Günde Kötü Günde" ve "Dokuz Oğuz" gibi birçok başarılı projede rol alarak yeteneğini kanıtlamış olan Allen, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Son dönemde eski FBI ajanı olan yeni sevgilisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu, bu kez de sosyal medyada paylaştığı bir görselle dikkat çekti.

Yasemin Allen'dan Samimi Paylaşım: Sakarlıklarının İzleri!

Allen'ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım, hayranlarını bir hayli şaşırttı. Ünlü oyuncu, bacağındaki jilet yarası ve morluklarla dolu bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. "Sakar kız Candy" lakabını kendine yakıştıran Yasemin Allen, yaşadığı küçük kazaları da bu paylaşımında dile getirdi. Fotoğrafın açıklamasında, "Biri jilet, diğeri de masa kenarı. Sürekli bir yerlere çarpıyorum" notunu düşerek, bu morlukların günlük yaşamdaki küçük kazalardan kaynaklandığını ifade etti.

640xauto.webp

Sosyal medyada aktif bir şekilde yer alan Allen, her paylaşımıyla binlerce beğeni ve yorum alıyor. Bu son paylaşımı da kısa sürede dikkatleri üzerine çekti ve takipçilerinden pek çok yorum aldı. "Morluklar neden?", "Sana ne oldu?" ve "Bol bol nazar boncuğu o zaman" gibi endişe ve şaşkınlık içeren yorumlarla dolu olan paylaşım, Allen'ın takipçileri arasında hızla yayıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.