Meryem Uzerli, Riyad'lı Ailenin Evine Misafir Olduğu İçin 4 Milyon TL Kazandı! ''Nasıl Bir Misafirlikmiş Bu'' Yorumları Geldi!

Meryem Uzerli, Riyad'lı Ailenin Evine Misafir Olduğu İçin 4 Milyon TL Kazandı! ''Nasıl Bir Misafirlikmiş Bu'' Yorumları Geldi!
"Muhteşem Yüzyıl"ın unutulmaz Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, Riyad'lı bir hayranının daveti üzerine katıldığı yemekte 4 milyon TL kazanarak dikkatleri üzerine çekti.

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri olan "Muhteşem Yüzyıl"da canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle dünya çapında bir üne kavuşan Meryem Uzerli, başarılarına her geçen gün yenisini eklemeye devam ediyor. Dünyanın 55 ülkesinde gösterilen dizi sayesinde uluslararası bir hayran kitlesi edinen Uzerli, son olarak bir hayranının davetiyle gündeme geldi.

Meryem Uzerli, hayranıyla yediği yemekten 4 milyon TL kazandı

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, Riyad'lı bir aile, hayranı oldukları Meryem Uzerli'yi evlerinde ağırlama fırsatı buldu. Ünlü oyuncu, ailenin davetini kabul ederek katıldığı yemekten 4 milyon TL gibi dikkat çekici bir kazanç elde etti. Bu olay, Uzerli'nin yalnızca oyunculuk alanında değil, aynı zamanda uluslararası bir fenomen olarak da ne kadar değerli olduğunu ortaya koyuyor.

Yemek davetinin ardından Uzerli, başka bir iş için Özbekistan'a gitti. Almanya'da kızları ve sevgilisiyle birlikte yaşayan başarılı oyuncu, reklam çekimleri için sık sık Türkiye'ye gelerek mesleki faaliyetlerine devam ediyor. Uzerli'nin bu son kazancı, onun ne kadar büyük bir hayran kitlesine sahip olduğunu ve bu popülaritesini nasıl kazanca dönüştürdüğünü gözler önüne seriyor.

Meryem Uzerli, hayranıyla yediği yemekten 4 milyon TL kazandı

Meryem Uzerli'nin Riyad'da bir hayranının davetinde elde ettiği bu büyük kazanç, onun uluslararası arenada ne kadar büyük bir yıldız olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Ünlü oyuncunun gelecekteki projeleri ve etkinlikleri, hayranları tarafından büyük bir merak ve ilgiyle takip ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.