Berdan Mardini'den 15 Yaş Küçük Sevgilisiyle İlgili Şaşırtan Evlilik Açıklaması: "Oldu Bitti!"...

Berdan Mardini'den 15 Yaş Küçük Sevgilisiyle İlgili Şaşırtan Evlilik Açıklaması: "Oldu Bitti!"...
Berdan Mardini, genç sevgilisi Dilara Talay ile ilgili sorulara esprili bir dille "Oldu bitti" diyerek evlilik açıklaması yaptı ve herkesi şaşırttı.

Ünlü türkücü Berdan Mardini, özel hayatı ve aşk yaşamıyla magazin gündeminden düşmüyor. 45 yaşındaki Mardini'nin 15 yaş küçük sevgilisi Dilara Talay ile ilişkisi, herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Mardini, son olarak sevgilisiyle katıldığı bir gala etkinliğinde gazetecilerin evlilikle ilgili sorularına verdiği yanıtla magazin dünyasında yeni bir gündem yarattı.

2010 yılında evlendiği Fatoş Mardini'den 2021'de ayrılan ve ardından genç sevgilisi Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açan Mardini, ilişkileri hakkında konuşmaktan çekinmiyor. Gazetecilerin "Evlilik yakın mı?" sorusuna "Oldu bitti" şeklinde esprili bir yanıt veren Mardini, bu açıklamasıyla evlilik konusunda net bir mesaj vermiş oldu.

İbrahim Tatlıses'in geçtiğimiz günlerde yaptığı evlilik açıklamasını da hatırlatan Mardini, "İbrahim ağabey espri yapıyor da, ben yapamayacak mıyım?" diyerek herkesi kahkahaya boğdu. Bu açıklamasıyla Mardini, hem Tatlıses'in açıklamasına esprili bir gönderme yaptı hem de kendi evlilik planları hakkında merak uyandırdı.

Mardini'nin bu esprili yaklaşımı, hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Ünlü türkücünün gelecekteki planları ve Dilara Talay ile ilişkisinin nereye evrileceği magazin gündeminin en çok merak edilen konuları arasında yer alıyor. Berdan Mardini'nin "Oldu bitti" şeklindeki bu şaşırtıcı evlilik açıklaması, onun neşeli ve esprili kişiliğinin de bir yansıması olarak görülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.