Aşk Adası Yıldızı Paula Wilk, Dekolteli Kot Ceketiyle Sosyal Medyayı Salladı! İşte O Pozlar...

Aşk Adası Yıldızı Paula Wilk, Dekolteli Kot Ceketiyle Sosyal Medyayı Salladı! İşte O Pozlar...
"Love Island" fenomeni Paula Wilk, bolero tarzındaki dekolteli kot ceketi ve diz üstü çizme kombiniyle sosyal medyada gündem oldu. Paylaşımıyla göz kamaştıran Wilk, tarzıyla yine konuşulmayı başardı.

"Love Island" yani bilinen adıyla "Aşk Adası" Polonya versiyonunun parlayan yıldızı Paula Wilk, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. 23 yaşındaki realite TV yıldızı, bu kez de göğüslerini ön plana çıkaran cesur bir bolero tarzı kot ceket ve modern diz üstü çizme kombiniyle takipçilerinin ilgisini çekti.

1

Wilk'in stil sahibi görünümü, renkli gözlüklerle tamamlandı ve genç yıldızın tarzına modern bir dokunuş katıldı. Kombinini aynı tonlardaki bir çizmeyle tamamlayan Wilk, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla hayranlarının beğenisini toplamayı başardı.

Fenomen ismin bu son paylaşımı, kısa sürede geniş bir beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Wilk'in tarzı ve cesur dekoltesi, hayranları tarafından oldukça olumlu karşılandı ve genç yıldızın modaya olan yaklaşımı takdir edildi.

2

Paula Wilk, "Aşk Adası"nda gösterdiği performansla olduğu kadar, sosyal medyada sergilediği iddialı ve stil sahibi görünümüyle de adından söz ettirmeyi başaran bir isim. Realite TV yıldızının her paylaşımı, takipçileri tarafından büyük bir merakla bekleniyor ve Wilk, moda dünyasında da kendine sağlam bir yer edinmiş gibi görünüyor. Paula Wilk'in dekolteli kot ceketi ve tarzı, sosyal medyada yankı uyandırmaya devam edecek gibi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.