Britney Spears'ın OnlyFans'a Katılıyor... Müzik Endüstrisini Geride Bırakacak!

Britney Spears'ın OnlyFans'a Katılıyor... Müzik Endüstrisini Geride Bırakacak!
Dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears'ın müzik kariyerine ara vermesi ve potansiyel OnlyFans girişimi, endüstri uzmanlarının dikkatini çekiyor. Spears'ın platformda Bella Thorne'un rekorunu kırarak önemli bir kazanç elde edebileceği konuşuluyor.

Pop müziğin efsane ismi Britney Spears, son zamanlarda yaptığı açıklamalar ve sosyal medya üzerinden paylaştığı cesur pozlarla gündem olmaya devam ediyor. Müzik kariyerine ara verdiğini duyuran Spears, potansiyel bir OnlyFans macerasıyla gündeme geldi. Daha önce Bella Thorne'un platformda ilk 24 saatte elde ettiği 1 milyon dolarlık rekor kazancı ve Denise Richards'ın ayda 2 milyon dolara ulaşan geliri gibi başarıların ardından, Spears'ın bu platformda büyük bir başarı elde edebileceği konuşuluyor.

b

Miami'nin önde gelen OnlyFans ajansı Plush'tan menajer Celeste Franklyn ile yapılan bir röportajda, Britney Spears'ın OnlyFans üzerinden elde edebileceği gelirin müzik ve turne gelirlerini kolaylıkla geride bırakabileceği belirtildi. Franklyn, Spears'ın platforma katılımının ilk ayında büyük bir takipçi akını yaşayacağını ve kazancının 13 ila 18 milyon dolar arasında değişebileceğini öngörüyor. Britney Spears'ın yıllık kazancının 100 milyon doları aşabileceği ve bu adımla müzik endüstrisinden daha fazla gelir elde edebileceği tahmin ediliyor.

aba

Britney Spears'ın potansiyel OnlyFans macerası, hem hayranlarını hem de endüstriyi heyecanlandıran bir gelişme olarak görülüyor. Eğer Spears bu adımı atarsa, platformda yeni bir rekora imza atması ve müzik kariyerinden bağımsız olarak büyük bir finansal başarı elde etmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.