Görenler Turabi Sandı! Hakan Sabancı'nın Yıllar Öncesine Ait Fotoğrafı Şaşırttı!

Görenler Turabi Sandı! Hakan Sabancı'nın Yıllar Öncesine Ait Fotoğrafı Şaşırttı!
Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı tarafından paylaşılan mezuniyet fotoğrafı, genç iş insanının değişimini gözler önüne serdi. Sosyal medya kullanıcıları Sabancı'yı tanıyamayıp, "Turabi ile kardeş gibi" yorumlarıyla dolu dizgin bir etkileşim başlattı.

Sosyetik çevrelerin gözde isimlerinden Hakan Sabancı, şu sıralar oyuncu Hande Erçel ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmüyor. Çiftin Japonya'da geçirdiği tatil ve evlilik sorularına verdiği cevaplarla dikkat çekerken, bu kez gündem Hakan Sabancı'nın geçmişine dair.

Hakan Sabancının yıllar önceki hali ortaya çıktı Görenler tanıyamadı

Arzu Sabancı, sosyal medya hesabından "Hacımın mezuniyeti" notuyla oğlu Hakan Sabancı'nın yıllar öncesine ait bir fotoğrafını paylaştı. Genç iş insanının bu kadar değişimi karşısında sosyal medya kullanıcıları adeta şaşkına döndü. Paylaşım, "Arzu Hanım oğlunu harcamış", "Turabi ile kardeş gibi görünüyorlar" ve "Bir an Turabi sandım" gibi yorumlarla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Hakan Sabancı'nın geçmişten bugüne değişimi, özellikle Hande Erçel ile ilişkisi dolayısıyla daha da merak konusu haline geldi. Annesi tarafından paylaşılan mezuniyet fotoğrafı, Hakan Sabancı'nın zaman içinde nasıl bir evrim geçirdiğini gözler önüne serdi. Sosyal medya kullanıcılarının esprili yorumları ise, bu değişimin eğlenceli bir şekilde tartışılmasını sağladı.

Hakan Sabancının yıllar önceki hali ortaya çıktı Görenler tanıyamadı

Hakan Sabancı'nın şimdiki halini ve geçmişteki görüntüsünü kıyaslayan sosyal medya kullanıcıları, genç iş insanının estetik ve zamanın getirdiği değişimlerle tamamen farklı bir görünüme kavuştuğunu dile getirdi. Bu durum, her zaman olduğu gibi, ünlülerin zaman içindeki değişimlerinin ne kadar ilgi çekici olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.