Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Arasındaki Küslük İddialarına Son! Ulusoy Açıkladı: "Aramızda Sorun Yok"

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Arasındaki Küslük İddialarına Son! Ulusoy Açıkladı: "Aramızda Sorun Yok"
Ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ arasındaki küslük iddialarına Çağatay Ulusoy'dan yanıt geldi. Ulusoy, yoğun iş temposu ve Tatlıtuğ'un yeni baba olması nedeniyle sık görüşemediklerini belirtti.

Son zamanlarda ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ arasında bir küslük olduğuna dair söylentiler magazin gündemini meşgul ediyordu. Ancak Çağatay Ulusoy, konu hakkında sessizliğini bozarak iddialara açıklık getirdi. Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'a konuşan Ulusoy, Tatlıtuğ ile aralarında herhangi bir sorun olmadığını vurguladı.

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ küs mü: İlk kez açıkladı - Resim: 3

Ulusoy, "Zaten ikimiz de çok aktif sosyal medya kullanan insanlar değiliz. Bizim birbirimizi takip durumumuz olmamıştı zaten. Tabii benim işlerim ve onun işleri var. Ardından da çocuğu oldu o yüzden biraz görüşemiyoruz bu sıralar" şeklinde konuştu. Ünlü oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe için de "Kurt Efe de çok tatlı maşallah" ifadelerini kullandı.

Çalışma temposunun yoğunluğundan da bahseden Ulusoy, setlerin bazen çok geç bittiğini ve bu nedenle yorgun olduğunu belirtti. "Çok çalışıyorum bu ara. Setler bazen çok geç bitiyor. Yoruluyorum bu gün de yorgunum" diyerek mevcut durumunu anlattı.

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ küs mü: İlk kez açıkladı - Resim: 2

Ulusoy'un bu açıklamaları, iki ünlü oyuncu arasında herhangi bir anlaşmazlık olmadığını ve iddiaların asılsız olduğunu ortaya koydu. Yoğun iş temposu ve kişisel hayatlarındaki gelişmeler, iki yakın dostun sık görüşememesinin altında yatan temel nedenler olarak gösterildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.