Hülya Avşar'ın '5 Yıllık Evlilik Kontratı' Fikri Şaşkınlık Yarattı: Prof. Dr. Arif Verimli Ne Diyecek?

Hülya Avşar'ın '5 Yıllık Evlilik Kontratı' Fikri Şaşkınlık Yarattı: Prof. Dr. Arif Verimli Ne Diyecek?
Hülya Avşar'ın 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programında ortaya attığı 'evlilikte 5 yıl şartı' önerisi, Prof. Dr. Arif Verimli'yi şaşkınlığa uğrattı. Avşar'ın bu sıradışı fikri sosyal medyada ve izleyiciler arasında büyük ilgi gördü.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, YouTube kanalında yayınladığı 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programında dikkat çekici konuları ve konukları ile gündem yaratmaya devam ediyor. Bu seferki bölümde Prof. Dr. Arif Verimli'yi ağırlayan Avşar, evlilik ve ilişkiler üzerine uzun bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbet esnasında Avşar'ın evliliklere yönelik radikal bir önerisi dikkatleri çekti.

Avşar, evliliklerin beş yıllık kontratlarla yapılması gerektiğini öne sürerek, "Şu evlilikler beş senelik kontratlarla olsa da insanlar en azından birbirlerini heyecanla hani beş sene sonra tekrar acaba benimle evliliğe devam eder mi? diye düşünse. Kira kontratı gibi olmaz mıydı o? O heyecanlandırmaz mı insanı?" şeklinde konuştu.

program

Bu sıra dışı öneri karşısında Prof. Dr. Arif Verimli bir an donup kaldı ve hiçbir cevap veremedi. Avşar'ın "Hocam iyi misiniz?" sorusuna Verimli, "İyiyim düşünüyorum. Daldım sandınız ama düşünüyorum. Hak vermeye çalışıyorum" yanıtını verdi. Bu anlar, programın ve sosyal medyanın en çok konuşulan kesitleri arasında yerini aldı.

Hülya Avşar'ın bu önerisi, evlilik kavramına dair yeni bir bakış açısı sunarken, izleyiciler arasında da farklı yorumlara neden oldu. Kimileri bu fikri heyecan verici bulurken, kimileri ise evliliğin ciddiyetine ve sürekliliğine vurgu yaparak eleştirdi. Bu tartışma, evlilik ve ilişkiler üzerine yeni bir diyalog başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.