Ece Seçkin'den İzzet Yıldızhan'a Tekne Videosu Göndermesi: "Psikolojimi Bozuyor"... Külot Mevzusu Büyüdü!

Ece Seçkin'den İzzet Yıldızhan'a Tekne Videosu Göndermesi: "Psikolojimi Bozuyor"... Külot Mevzusu Büyüdü!
Ece Seçkin, İzzet Yıldızhan'ın "külotla sahneye çıkmasınlar" açıklamasının ardından, Yıldızhan'ın teknede yarı çıplak şarkı söyleyen videosuna esprili bir yorumla karşılık verdi. Seçkin, Yıldızhan'ın davranışının "psikolojisini bozduğunu" ifade etti.

Ünlü popçu Ece Seçkin, İzzet Yıldızhan'ın geçmişte yaptığı, sahne kıyafetlerine dair eleştiriler içeren açıklamalarına esprili bir gönderme yaptı. Türkücü İzzet Yıldızhan, "Burası Türkiye. Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet" şeklindeki ifadeleriyle dikkat çekmişti. Bu açıklama sonrası Yıldızhan'ın bir tekne gezisi sırasında yarı çıplak şekilde şarkı söylerken çekilmiş videosu gündeme geldiğinde, Ece Seçkin duruma kendi tarzında bir yorum getirdi.

Ece Seçkin\'den "Külotla sahneye çıkmasınlar" diyen İzzet Yıldızhan\'ın tekne videosuna tepki

Seçkin, İzzet Yıldızhan'ın videosuna atıfta bulunarak, "Bize 'sahneye külotla çıkmayın çocuğumun psikolojisi bozuluyor' diyen İzzet abimin yarı çıplak halde hele loy loy loy yapması ve 18'liği saklayıp kapağı masada unutma ihtimali de benim psikolojimi bozuyor" ifadelerini kullandı. Bu yorum, sosyal medyada geniş yankı buldu ve yüzlerce yorum alarak kısa sürede gündem oldu.

Ece Seçkin'in bu göndermesi, sanat dünyasında sahne kıyafetleri ve sanatçıların özgür ifade alanına dair süregelen tartışmalara esprili bir şekilde dikkat çekti. Yorum, hem sanatçıların sahne üzerindeki ifade özgürlüğüne yapılan müdahalelere eleştiri getiriyor hem de toplumun çifte standartlarına işaret ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.