Cansu Taşkın'dan Sonunda İtiraf Geldi! Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan İlişkisi Doğrulandı!

Cansu Taşkın'dan Sonunda İtiraf Geldi! Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan İlişkisi Doğrulandı!
Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan ile model Cansu Taşkın arasındaki aşk iddiaları doğrulandı. Cansu Taşkın, ilişkilerini uzun süre gizli tuttuktan sonra, bir televizyon programında aşk itirafında bulundu.

Son dönemde adı İnci Taneleri projesiyle sıkça anılan başarılı senarist, yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan, özel hayatıyla da gündemde kalmayı başarıyor. Erdoğan'ın, kendisinden 25 yaş küçük olan model ve oyuncu Cansu Taşkın ile iki yıldır bir ilişkisi olduğu iddia ediliyordu. Bu konuda uzun süredir sessiz kalan çiftten, sonunda beklenen itiraf geldi.

Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını sonunda itiraf etti! Cansu Taşkın: Biz kötü bir şey yapmadık

Cansu Taşkın, ünlü televizyon sunucusu Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk olduğunda, gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Kerimoğlu'nun "Arada gerçek bir aşk mı var?" sorusu üzerine Taşkın, ilişkilerini doğrulayarak sessizliğini bozdu. "Evet, haberler doğru. Bizim aramızda gerçekten özel bir bağ var. Ancak ben özel hayatımı her zaman geri planda tutmayı tercih ettim ve bu tutumu sürdüreceğim," dedi. Taşkın, ilişkilerini sosyal medyada ön planda tutmadıklarını ve bu konuda sessiz kalmayı tercih ettiklerini belirtti.

fhghfhf

Taşkın ayrıca, ilişkilerinin doğal ve suç duyurusuna yer bırakmayacak bir durum olduğunu vurgulayarak, "Biz kötü bir şey yapmadık. Bu çok normal değil mi?" ifadelerini kullandı. Kendisinden yaşça büyük olan Erdoğan hakkında konuşurken, "Benim için çok değerli bir insan," şeklinde duygularını dile getirdi ve Erdoğan'ın yanlış kelimeler kullandığında kendisini düzelttiğini sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.