''Hudutsuz Sevda" Setinden Gerçek Bir Aşk mı Doğuyor? Burak Sevinç ve Hayal Köseoğlu Kol Kola!

''Hudutsuz Sevda" Setinden Gerçek Bir Aşk mı Doğuyor? Burak Sevinç ve Hayal Köseoğlu Kol Kola!
"Hudutsuz Sevda" dizisinin başrol oyuncuları Burak Sevinç ve Hayal Köseoğlu, Karaköy sokaklarında kol kola görüntülendi. İkili, set dışında da yakın ilişkileriyle dikkat çekerken, Sevinç ilişki iddialarını yalanladı.

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımları, açıklamaları ve başarılı oyunculuk performanslarıyla adından sıkça söz ettiren Hayal Köseoğlu, şu sıralar "Hudutsuz Sevda" dizisinde Fikret karakteriyle kamera karşısına geçiyor. Dizide, Burak Sevinç'in canlandırdığı Damla karakteriyle yasak bir aşkı oynayan Köseoğlu, gerçek hayatta da Sevinç ile yakın ilişkisiyle magazin gündemine oturdu.

fgfhgf

Geçtiğimiz günlerde, dizi setinin dışında da birlikte vakit geçiren ikili, Karaköy sokaklarında kol kola yürürken görüntülendi. Bu anlar, TV100 kameralarına yansırken, ortaya çıkan görüntüler "Hudutsuz Sevda" setinden gerçek bir aşk mı doğuyor sorularını beraberinde getirdi.

Kameraların objektifine takılan Sevinç ve Köseoğlu'nun samimi halleri, hayranlarını heyecanlandırdı. Ancak, Burak Sevinç yapılan açıklamada, "Yanlış görmüşsünüzdür" diyerek, aralarında herhangi bir ilişki olmadığını belirtti. "Setten çıktık, hayır tabii ki ilişki yok," ifadeleriyle iddiaları yalanlayan Sevinç, iki oyuncunun sadece iş arkadaşı olduğunu vurguladı.

Hayal Köseoğlu ise konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak ikilinin, dizideki uyumları kadar gerçek hayattaki yakınlıkları da magazin basınının ve sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. "Hudutsuz Sevda" dizisinin sevilen çifti, profesyonel iş birliklerinin yanı sıra, dışarıdaki dostluklarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.