Çağla Şıkel'in Dudaklarında Dikkat Çeken ''Gariplik''! ''Ne Yaptın Dudaklarına...'' Yorumları Geldi..

Çağla Şıkel'in Dudaklarında Dikkat Çeken ''Gariplik''! ''Ne Yaptın Dudaklarına...'' Yorumları Geldi..
Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, Instagram'da paylaştığı son video ile dudaklarındaki değişiklikle gündem oldu. Takipçilerinden "Tavşan dişi yaptırmış" ve "Dudak gruptan ayrıldı" gibi yorumlar aldı.

Türk modellik ve sunuculuk dünyasının önde gelen isimlerinden Çağla Şıkel, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla magazin gündemine oturdu. Emre Altuğ ile olan evliliğinin ardından özel hayatını bir süre gözlerden uzak tutan ve daha sonra Naim Gönenli ile yaşadığı ilişki ile adından söz ettiren Şıkel, bu kez Instagram'da paylaştığı bir video ile dikkatleri üzerine çekti.

çağla222

Güzelliği ve fiziği ile her zaman dikkat çeken ünlü mankenin videoda dudaklarındaki eşitsizlik ve şekil orantısızlığı, takipçilerinin gözünden kaçmadı. Video, kısa süre içinde Şıkel'in takipçileri arasında yoğun bir şekilde yorum ve spekülasyona neden oldu.

"Tavşan dişi yaptırmış" iddialarıyla sosyal medyada gündem olan Şıkel'e, takipçilerinden farklı tepkiler geldi. "Dudak gruptan ayrıldı", "Dişlere perde çektim", "Yan etli yapmış", "Dudaklarına ne yaptın", "Tavşan dişi yaptırmış", "Dudakların sarkıyor, şekerim" gibi pek çok yorum yapıldı. Bu yorumlar, ünlü mankenin estetik müdahaleleri ve görünümü hakkında yeni bir tartışma başlattı.

çağla11111

Çağla Şıkel'in bu videoyu paylaşma amacı ne olursa olsun, dudaklarındaki değişiklik kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Ünlü manken henüz bu konuda herhangi bir açıklama yapmazken, takipçileri ve magazin dünyası Şıkel'in sonraki paylaşımlarını ve olası bir açıklamayı bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.