Keçiören'de Yaşlı Ve Engelliler İçin Evde Temizlik Başladı - Ankara Haberleri

Keçiören'de Yaşlı Ve Engelliler İçin Evde Temizlik Başladı - Ankara Haberleri
Keçiören Belediyesi'nin sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında yaşlı ve engelli vatandaşlara sunulan evde temizlik hizmeti, hayatları kolaylaştırıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün özel ekipleri, evleri dip köşe temizleniyor.

Keçiören Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında yapılan, yaşlı ve engelli vatandaşların yararlandığı evde temizlik hizmeti hayatı kolaylaştırıyor. Bu kapsamda Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan temizlik ekibi, yaşlı ve engelli vatandaşların evlerinde dip köşe temizlik yaparak tertemiz bir ortamın oluşmasını sağlıyor.

Yaşlı Ve Engelliler İçin Evde Temizlik

Temizlik hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar belediye ile iletişime geçerek randevu oluşturuyor. Ekipler, belediyedeki koordinasyon birimince belirlenen gün ve saatte ilgili adreslere giderek temizlik çalışmalarını yapıyor. Keçiören’i, toplumun her kesimi için yaşanabilir bir kent yapmayı hedeflediklerini kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak birçok yeni hizmetin de hayata geçirileceğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.