Hafsanur Sancaktutan ve Sadri Alışık'ın Aşkı Kısa Sürdü: İlişki Neden Bitti? İşte Detaylar...

Hafsanur Sancaktutan ve Sadri Alışık'ın Aşkı Kısa Sürdü: İlişki Neden Bitti? İşte Detaylar...
Son zamanlarda adı Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık ile anılan başarılı oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın aşk hayatı yine gündemde. Mart ayında başlayan ilişkileri kısa süren çift, aşklarını sonlandırdı. Peki, genç çiftin ayrılık nedeni ne?

Oyunculuk kariyerinde hızla yükselen Hafsanur Sancaktutan, "Ya Çok Seversen", "Dünyayla Benim Aramda" ve "Darmaduman" gibi dizilerdeki performanslarıyla tanınmıştı. Güzel oyuncunun mart ayında Sadri Alışık ile yeni bir aşka yelken açtığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sadri Alışık, tanınmış oyuncu Kerem Alışık'ın oğlu olup, aynı zamanda bir tiyatro ve kültür merkezi yöneticisi olarak biliniyor.

dgdg

İlişkilerinin başladığına dair haberler, Birsen Altuntaş gibi gazeteciler tarafından doğrulanmış, ikilinin bir tiyatro merkezinde tanıştığı ve flört etmeye başladığı öğrenilmişti. Ancak Muhabironline'ın iddiasına göre, çiftin bu yeni başlayan aşkı kısa sürdü ve ilişki sona erdi.

Sancaktutan, özel hayatıyla ilgili sorulara her zaman ketum yanıtlar vermişti. Aşk hayatı hakkında konuşurken, "Özel hayatım bana kalsın. Birileri var, olabilir. Özel hayatımı çok paylaşmayı sevmiyorum," demişti. Bu gizemli tutum, ayrılık haberlerinin ardından daha da merak uyandırdı.

İki genç yıldız arasında neler olduğu ve ayrılık nedenlerine dair kesin bir bilgi olmamasına rağmen, hayranları bu ilişkinin perde arkasını merak ediyor. Sancaktutan ve Alışık'ın ilişkisi, kısa sürmesine rağmen magazin dünyasında geniş yankı buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.