Ozan Doğulu ve Hera Aslan'dan Aşk Dolu Paylaşımlar: "Kocam da Kocam" Başlığı Dikkat Çekti!

Ozan Doğulu ve Hera Aslan'dan Aşk Dolu Paylaşımlar: "Kocam da Kocam" Başlığı Dikkat Çekti!
Ünlü DJ Ozan Doğulu ve şarkıcı Hera Aslan, sosyal medya üzerinden yaptıkları aşk dolu paylaşımlarla dikkat çekiyor. İkili, uzun süredir devam eden ilişkilerini romantik fotoğraflar ve samimi açıklamalarla taçlandırdı.

Hera Aslan, "Kocam da kocam" notuyla paylaştığı fotoğraf ile Ozan Doğulu'ya olan sevgisini gözler önüne serdi.

Türk müzik dünyasının sevilen isimlerinden DJ ve aranjör Ozan Doğulu ile şarkıcı Hera Aslan, sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla aşklarını tüm dünyaya ilan etti. 6 yıldır devam eden ilişkileri boyunca her zaman dikkat çeken bir çift olan Doğulu ve Aslan, son olarak Instagram'da yaptıkları romantik paylaşımlarla gündemde.

33 yaşındaki Hera Aslan, kendisinden 19 yaş büyük sevgilisi Ozan Doğulu ile birlikte çektirdikleri romantik bir fotoğrafı Instagram hikayesinde "Kocam da kocam" notuyla paylaşarak aşkını gösterdi. Bu paylaşım, ikilinin ilişkisindeki samimiyeti ve tutkuyu yansıtarak hayranları tarafından beğeni topladı.

Geçtiğimiz günlerde bir konser sırasında yaptığı açıklamalarda Hera Aslan, gelecek planlarından bahsetmiş ve "Dört tane erkek çocuk istiyorum" demişti. Aslan, "Evde de benim sözüm geçer" ifadelerini kullanarak ilişkilerindeki dinamiklere dair ipuçları vermişti.

Bu romantik ve samimi paylaşımlar, Doğulu ve Aslan çiftinin sosyal medyada oldukça aktif olmaları ve hayranlarıyla bu özel anlarını paylaşmaya devam etmeleri bekleniyor. İkili, özellikle Hera Aslan'ın gelecekteki çocuk istekleri gibi konularda da açıkça konuşarak, ilişkilerindeki ciddiyeti ve birbirlerine olan bağlılıklarını vurguluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.