Demet Akalın Kiracısına Ateş Püskürdü: "Adamın Ukalalığına Bak!"

Demet Akalın Kiracısına Ateş Püskürdü: "Adamın Ukalalığına Bak!"
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, TV8'de yayınlanan bir programda kiracısıyla yaşadığı anlaşmazlığı gündeme getirdi. Kiracısının 5,000 TL'lik kira bedelini ve kendisi hakkında yaptığı yorumları eleştiren Akalın, "Adamın ukalalığına bak, emlakçıya gidip 'Programd

Ünlüler dünyasında da kiracı-ev sahibi çatışmaları zaman zaman gündeme geliyor. Son olarak pop müziğin sevilen isimlerinden Demet Akalın, kiracısıyla yaşadığı sıkıntıları canlı yayında anlattı. TV8 ekranlarında Jess Molho ile birlikte sunduğu programda Akalın, kiracısının davranışlarını eleştirdi.

Aldığı kirayı açıklayan Demet Akalın isyan etti Adamın ukalalığına bak

Akalın, programda, "Adam 5 bin liraya oturuyor ya 5 bin! Bugün dört kişi bir yere gidiyorsun, 3-4 bin lira hesap geliyor. Kiracım evimde 5 bin liraya oturuyor" diyerek, kiracısının ödediği kira bedelinin düşük olduğunu ifade etti. Ancak asıl sinirlendiği nokta, kiracısının programda kendisinden bahsedilmesinin ardından emlakçıya giderek "Programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim" demesi oldu.

Akalın, kiracısının bu tavrına çok sinirlendiğini ve "Ev benim! Sen kimsin ki? Adam bunu söyleyebiliyor. Acayip sinirliyim" şeklinde tepki gösterdi. Şarkıcı, yaşananların ardından hukuki işlemlere başvurduğunu, avukata "ver" dediğini belirtti.

Aldığı kirayı açıklayan Demet Akalın isyan etti Adamın ukalalığına bak

Demet Akalın'ın bu açıklamaları sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yankı buldu. Ünlü şarkıcının, emek vererek aldığı evi ve kiracısıyla yaşadığı bu tatsız olay, onun ne kadar hassas ve kararlı olduğunu gösterdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.