Bülent Şakrak Konserde Aşka Geldi: Zeynep Bastık'ın Şarkısıyla Romantik Anlar! Konserde Dikkat Çeken Anlar...

Bülent Şakrak Konserde Aşka Geldi: Zeynep Bastık'ın Şarkısıyla Romantik Anlar! Konserde Dikkat Çeken Anlar...
Ünlü oyuncu Bülent Şakrak, Zeynep Bastık'ın konserinde yeni sevgilisiyle dikkat çeken bir romantizm sergiledi. Eşi Ceyda Düvenci ile olan 8 yıllık evliliğinin sona ermesinin ardından aşk hayatında yeni bir sayfa açan Şakrak son olayla gündemde...

Geçtiğimiz yaz evliliği sona eren ve terapi süreçlerinden sonra yeni bir aşka yelken açan Bülent Şakrak, özel hayatındaki bu yeni dönemi Zeynep Bastık'ın konserinde gözler önüne serdi. Şakrak, şarkıcı Zeynep Bastık'ın seslendirdiği hit şarkı 'Lan' eşliğinde sevgilisiyle samimi bir şekilde öpüşürken objektiflere takıldı.

sssss

Bu romantik an, konser alanındaki diğer izleyiciler tarafından da fark edildi ve çiftin bu mutlu anları, sosyal medyada hızla paylaşıldı. Kullanıcılar, Şakrak'ın bu hareketine "O aşk kuşu", "Vay romantik abim", "Aşka gelmiş be", "Zeynep'in Lan'ı onu da aşka getirtmiş" gibi yorumlarla tepki gösterdi.

uouıo

Şakrak ve yeni partnerinin bu duygusal anı, özellikle onun geçmişte yaşadığı evlilik sonrası yeni bir başlangıç yapmasının ve mutluluğunu bulmasının bir göstergesi olarak dikkat çekti. Bu olay, Bülent Şakrak'ın özel hayatındaki değişiklikler ve yeni başlangıçlar hakkında magazin dünyasında daha fazla merak uyandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.