Dilan Çiçek Deniz ve Rafael Cemo Çetin'den Yeni Aşk! Ünlü Yönetmenin Oğluyla El Ele!

Dilan Çiçek Deniz ve Rafael Cemo Çetin'den Yeni Aşk! Ünlü Yönetmenin Oğluyla El Ele!
Türk dizi ve sinema dünyasının parlayan yıldızlarından Dilan Çiçek Deniz, ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili, bir derginin üçüncü yıl dönümü partisinde el ele görüntülendi!

Son yıllarda hem güzelliği hem de oyunculuk yeteneği ile adından sıkça söz ettiren Dilan Çiçek Deniz, özel hayatıyla da magazin gündemine oturdu. Geçmişte kısa süreli ilişkiler yaşayan Deniz, bu kez ünlü yönetmen Sinan Çetin'in yönetmen oğlu Rafael Cemo Çetin ile yeni bir aşk yaşamaya başladı. İkilinin ilişkisi, Mehmet Üstündağ tarafından duyuruldu.

dilan çiçek 2

Rafael Cemo Çetin, babası gibi yönetmenlik yaparak özellikle çektiği sıra dışı reklam filmleriyle dikkat çekiyor. Dilan Çiçek Deniz ile Rafael Cemo Çetin, geçtiğimiz günlerde bir derginin üçüncü yıl dönümü kutlamasına el ele katılarak aşklarını ilk kez kamuoyu önünde ilan ettiler. Bu romantik çıkış, her iki tarafın hayranları tarafından heyecanla karşılandı.

RAFELA

İkilinin bu yeni başlangıcı, sektörde ve hayranları arasında merakla takip edilen bir gelişme olarak öne çıkıyor. Dilan Çiçek Deniz'in estetik operasyonlarla gündeme geldiği bir dönemde, özel hayatındaki bu mutlu haberle yeniden pozitif yorumlar alması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.