Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'a Yanıt: "Veteran Ligden Oynamış Ama Olmamış!"

Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'a Yanıt: "Veteran Ligden Oynamış Ama Olmamış!"
Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın, Gebze'den gelen seyircilere yaptığı espri sonrası Hasan Can Kaya'dan sert yanıt geldi. Kaya, Yılmaz'ı "veteran komedyenler ligi"ne atıfta bulunarak eleştirdi ve performansını "olmamış" olarak nitelendirdi.

Stand-up dünyasının iki ünlü ismi Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki söz düellosu magazin gündemine bomba gibi düştü. Cem Yılmaz'ın son gösterisinde, Gebze'den gelen seyircilere yaptığı, Hasan Can Kaya'yı tiye alan espriye, Kaya'dan yanıt gecikmedi.

Cem Yılmaz'ın küfürlü göndermesine Hasan Can Kaya'dan cevap geldi! - Magazin Haberleri - TV100

Cem Yılmaz, gösterisinde "Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi" diyerek başladığı konuşmasında, Kaya'nın konuşma tarzını taklit ederek "naber ak, iyi sen ak?" ifadelerini kullanmış ve "siz de Gebze'den gelin tamam mı a*k?" şeklinde konuşarak izleyicileri güldürmüştü. Bu espriler, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Ancak, Hasan Can Kaya bu duruma kayıtsız kalmadı. Kaya, kendisine yöneltilen bir soru üzerine, "Çocuklar izlettiler. Kısa bir sakatlık geçirdim, çok küçük bir sakatlık. Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış yani meseleyi yanlış anlamış. Yapamamış... Yine de çabasını olumlu buldum. Çalışmalarını taktir ettim. Çalışmalarının devamını diliyorum, seyircinin en çok izlediği işleri onun da izlemesini taktir ettim," dedi.

Cem Yılmaz'ın yeni hedefi Hasan Can Kaya: Küfürlü konuşmasına laf etti!

Bu karşılıklı atışmalar, iki komedyenin hayranlarını ikiye böldü ve sosyal medyada çeşitli tartışmalara yol açtı. Stand-up dünyasında rekabetin kızıştığı bu günlerde, iki ünlü komedyenin arasındaki bu söz düellosu magazin gündemindeki sıcaklığını koruyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.