Neslihan Atagül, Latin Amerika Dergisine Kapak Oldu! Latin Amerika'da Güzelliğiyle Fırtınalar Estirdi!

Neslihan Atagül, Latin Amerika Dergisine Kapak Oldu! Latin Amerika'da Güzelliğiyle Fırtınalar Estirdi!
Türk televizyon dünyasının parlayan yıldızı Neslihan Atagül, ABD'nin Miami şehrinde çekilen 'Hola' dergisi kapağıyla Latin Amerika’yı fethetmeye devam ediyor. İkinci kez bu prestijli derginin kapağında yer alan Atagül, gündeme oturdu!

Neslihan Atagül, Türk dizi tarihinde iz bırakan 'Yaprak Dökümü', 'Fatih Harbiye' ve 'Kara Sevda' gibi dizilerle adını duyuran başarılı bir oyuncu. Oyunculuk kariyerine genç yaşta başlayan Atagül, uluslararası alanda da tanınırlığını artırıyor. Geçtiğimiz ay Miami'ye giderek ABD'nin önemli yayınlarından Hola dergisi için objektif karşısına geçti ve derginin kapak yıldızı oldu. Bu, Atagül'ün Hola dergisine ikinci kez kapak oluşu.

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, 2’nci kez kapak oldu! Güzelliğiyle Latin Amerika’yı fethetti - Resim : 3

Miami caddelerinde gerçekleşen fotoğraf çekimi sırasında yapılan röportajda Atagül, oyunculuk kariyerine nasıl başladığını ve bu süreçte karşılaştığı zorlukları anlattı. Oyuncu, "8 yaşındayken oyuncu olmaya karar verdim ve hayalimi gerçekleştirmek için hiç durmadan çalıştım," dedi. Ayrıca, gelecek planlarından ve hedeflerinden de bahseden Atagül, kendini geliştirmeye ve yeni projelerle seyirci karşısına çıkmaya devam edeceğini ifade etti.

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, 2’nci kez kapak oldu! Güzelliğiyle Latin Amerika’yı fethetti - Resim : 5

Hola dergisi, Atagül'ü "Latin Amerika'yı fetheden Türk yapımlarının baş kahramanı" olarak nitelendirdi. Bu başarı, Atagül'ün uluslararası arenada Türk sanatını temsil eden başarılı bir figür olarak konumunu pekiştirdi. Atagül'ün samimi açıklamaları ve karizmatik duruşu, onun dünya çapında daha da tanınmasına olanak sağlayacak gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.