İlhan Mansız’ın Oğluna Koyduğu İsim Tartışma Yarattı! Sosyal Medya İkiye Bölündü!

İlhan Mansız’ın Oğluna Koyduğu İsim Tartışma Yarattı! Sosyal Medya İkiye Bölündü!
Eski milli futbolcu İlhan Mansız, sosyal medya üzerinden oğlu Imre Leon’un fotoğraflarını paylaştı. Türk kültürüne yabancı olan isim, takipçiler tarafından büyük tartışma konusu oldu. Mansız, Türk kökenli olmasına rağmen oğluna yabancı isim verdi!

Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden İlhan Mansız, sosyal medyada paylaştığı bir dizi fotoğrafla yeni doğan oğlu Imre Leon'u dünya ile tanıştırdı. Ancak Mansız'ın oğluna seçtiği isim, bazı takipçiler tarafından eleştiriye neden oldu. İsim seçiminin Türk kültürüne uygun olmadığını düşünen takipçiler, "Anne Türk baba Türk isim Imre Leon?! Yakıştıramadım!" yorumlarını yaptılar.

Mansız, geçtiğimiz yıl Azerbaycan asıllı Lela Leyla ile evlendikten sonra bu mutlu haberi de sevenleriyle paylaşmıştı. "Aramıza katılmanı dört gözle bekliyoruz canım oğlum" diyerek oğlunun doğacağını duyuran Mansız, oğlunun dünyaya gelmesiyle birlikte büyük bir sevinç yaşadı.

Çocuğuna koyduğu isim tepki çekti! İlhan Mansız, oğluyla olan karelerini sosyal medyadan paylaştı

Sosyal medyada yayınlanan fotoğraflar, beğeni toplasa da isim seçimi bazı kesimlerce sorgulandı. Küreselleşen dünyada farklı kültürlerden isimlerin kullanılması yaygınlaşsa da, bu durum bazı geleneksel değerlere sahip çıkanlar tarafından eleştiriliyor. Mansız'ın bu isim seçimi, çocuk isimlendirme konusunda kültürel beklentiler ve modern yaklaşımlar arasındaki çatışmayı bir kez daha gündeme getirdi.

Çocuğuna koyduğu isim tepki çekti! İlhan Mansız, oğluyla olan karelerini sosyal medyadan paylaştı

İlhan Mansız ve eşi Lela Leyla henüz bu eleştirilere herhangi bir yanıt vermedi. Ancak bu durum, sosyal medyada çeşitli tartışmalara yol açtı ve konu hakkında farklı görüşlerin ortaya çıkmasına neden oldu. Imre Leon ismi, Mansız ailesi için yeni bir başlangıç olurken, kamuoyunda isimlerin kültürel uygunlukları konusunda süregiden bir diyalog başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.