Britney Spears Nihayet Tam Özgürlüğüne Kavuştu: Babasıyla Anlaşma Tamamlandı!

Britney Spears Nihayet Tam Özgürlüğüne Kavuştu: Babasıyla Anlaşma Tamamlandı!
Britney Spears, uzun süren yasal mücadeleler sonucunda babası Jamie Spears ile anlaşmaya vardı. Britney artık vasilikten tamamen kurtuldu ve babasının 2 milyon dolarlık yasal harcamalarını ödeme karşılığında, mahkemeye gitmeycek!

Dünya çapında ünlü şarkıcı Britney Spears, babası Jamie Spears ile yıllar süren yasal mücadelelerinin ardından önemli bir anlaşmaya imza attı. Britney, babasının yasal harcamaları için 2 milyon dolar ödeyecek; bu, vasilik süresince yapılan mali suistimallerle ilgili mahkeme sürecini sonlandıracak. Anlaşma, Britney'nin tam özgürlüğünü simgeliyor.

Ünlü şarkıcı babasıyla anlaşmaya vardı Artık tamamen özgür

Britney'nin avukatı Mathew S. Rosengart, People dergisine yaptığı açıklamada, "Vasilik Kasım 2021'de sona ermiş olmasına rağmen, Britney'nin özgürlük arzusu şimdi tam anlamıyla gerçekleşmiş oldu. Artık mahkemeye katılmasına veya mahkeme işlerine dahil olmasına gerek kalmayacak" dedi.

Jamie Spears'ın avukatı Alex Weingarten ise, müvekkilinin bu anlaşmadan dolayı mutlu olduğunu ve her zaman kızını korumayı ve desteklemeyi amaçladığını belirtti. Weingarten, davayı uzatma kararının talihsiz olduğunu ve bu durumun Britney'nin hayatındaki bazı sorumsuz insanlar tarafından yönlendirildiğini iddia etti.

Ünlü şarkıcı babasıyla anlaşmaya vardı Artık tamamen özgür

Öte yandan, TMZ'ye konuşan kaynaklar, Britney'nin babasının yasal faturalarını ödemek zorunda kalmasından dolayı oldukça kızgın olduğunu bildirdi. Aynı zamanda, Britney kendi avukatına da 4 milyon dolardan fazla ödeme yaptı. Bu anlaşma ile Britney Spears'ın uzun süredir devam eden hukuki ve kişisel mücadelesi nihayet sona ermiş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.