Survivor Aycan Yanaç, Sevgilisini Başka Bir Kadınla Yakaladı: Gece Kulübünde Büyük Kavga Çıktı!

Survivor Aycan Yanaç, Sevgilisini Başka Bir Kadınla Yakaladı: Gece Kulübünde Büyük Kavga Çıktı!
Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç, Ortaköy'deki bir gece kulübünde sevgilisi Muhammet Zeyit Günay'ı başka bir kadınla samimi bir şekilde yakaladı. Sinir krizine giren Yanaç, sevgilisine tokat attı ve güvenlikler tarafından mekandan dışarı çıkarıldı.

Geçtiğimiz günlerde Ortaköy’de bir gece kulübünde olaylı anlar yaşandı. Survivor yarışmasıyla tanınan Aycan Yanaç, sevgilisi Muhammet Zeyit Günay'ı başka bir kadınla samimi bir şekilde yakalayınca ortalığı birbirine kattı. İddiaya göre, Yanaç sinir krizine girip Günay’a tokat attı ve güvenlik görevlileri tarafından mekan dışına çıkarıldı.

Survivor Aycan Yanaç, sevgilisini başka bir kadınla yakaladı! Sinirden çılgına döndü, ortalığı birbirine kattı - Resim : 3

Olay sonrası Nişantaşı’nda görüntülenen Yanaç, muhabirlerin soruları karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Yanaç, yaşananları doğrulayarak, "5 yıl sonra gözüm açıldı. Herkes kendine yakışanı yapar" şeklinde konuştu. Milli sporcu, yaşadığı duygusal çöküntü sonucu duvarları yumrukladığını ve ellerinin bu yüzden paramparça olduğunu gösterdi.

Survivor Aycan Yanaç, sevgilisini başka bir kadınla yakaladı! Sinirden çılgına döndü, ortalığı birbirine kattı - Resim : 4

Bu olayın, Yanaç'ın daha önce Survivor yarışmasına katıldığı sırada da Günay tarafından aldatıldığı iddialarını doğrular nitelikte olduğu belirtiliyor. Yanaç, ilişkisinin artık sona erdiğini ve bu konular hakkında fazla konuşmak istemediğini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.