Elizabeth Hurley, Cesur Paylaşımıyla Sosyal Medyayı Salladı: ‘Yine Frikik Verdi!

Elizabeth Hurley, Cesur Paylaşımıyla Sosyal Medyayı Salladı: ‘Yine Frikik Verdi!
İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley, Instagram'da yayınladığı dantelli ve kırmızı mini elbisesiyle poz verdiği fotoğrafla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. "Austin Powers" filmiyle tanınan Hurley, genç görünümü ve cesur tarzıyla gündem oldu!

Elizabeth Hurley, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren İngiliz model ve oyuncu, son gönderisiyle yine gündeme geldi. Instagram'da kırmızı ve dantelli bir mini elbise içinde asansörde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Hurley, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

elizabethhurley4

Ünlü oyuncu, "Austin Powers: International Man of Mystery" filmindeki unutulmaz rolüyle hafızalara kazınmıştı ve gençlik yıllarındaki gibi güzelliğini ve çekiciliğini korumaya devam ediyor. Paylaştığı fotoğrafta asansörde neşeyle poz veren Hurley'e, hayranlarından "Yine frikik vermiş", "Muhteşem kadın" ve "Poz verirken gayet mutlu" gibi yorumlar geldi.

elizabeth888

Hurley’in paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum aldı. Sosyal medya kullanıcıları, Hurley’in yaşına meydan okuyan görünümü ve özgüveni karşısında hayranlıklarını dile getirdiler. Hurley'in bu son paylaşımı, onun popüler kültürdeki ikonik statüsünü pekiştiren bir başka örnek olarak kayıtlara geçti.

elizethhhh son

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.