Melek Baykal'dan 'Cennet Mahallesi' İtirafları: "Çağla Şıkel ve Alişan'ı Başta İstememiştim"

Melek Baykal'dan 'Cennet Mahallesi' İtirafları: "Çağla Şıkel ve Alişan'ı Başta İstememiştim"
'Cennet Mahallesi' dizisinde 'Pembe' karakteriyle tanınan Melek Baykal, Müjdat Gezen'in YouTube programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Baykal, dizinin başlangıcında Çağla Şıkel ve Alişan ile çalışmak istemediğini söyledi...

Melek Baykal, Türk televizyon tarihinin sevilen dizilerinden 'Cennet Mahallesi'nde 'Pembe' karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Ünlü oyuncu, Müjdat Gezen'in YouTube programına konuk olarak, 2004-2007 yılları arasında ekrana gelen dizi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Baykal, dizinin başlangıcında, co-starları Çağla Şıkel ve Alişan'ı istemediğini itiraf etti.

Cennet Mahallesi'nin 'Pembe'si Melek Baykal'dan yıllar sonra gelen itiraf… 'Onlar varsa oynamam dedim' - Son Dakika Yaşam,Türkiye Haberleri | Cumhuriyet

Baykal, projeye başlarken, "Beni affedin. Bir manken ve bir türkücü ile oynamam" diyerek yapımcı Türker İnanoğlu'na karşı çıktığını anlattı. Ancak İnanoğlu'nun, "Sen bana güven, olacak" cevabıyla ikna oldu. Baykal, Çağla Şıkel'in sete ilk geldiği günleri anımsatarak, genç oyuncunun takma kirpikleri ve tam makyajıyla dikkat çektiğini, ancak zamanla kendisinden aldığı tavsiyelerle daha doğal bir hale büründüğünü dile getirdi. Alişan'ın ise başka bir kişinin kendisini seslendirmesini istemesi üzerine yaşadıkları gergin anları da paylaştı.

Baykal'ın açıklamaları, dizinin arkasında yaşananları ve set içerisindeki dinamikleri gözler önüne seriyor. Ayrıca, Türker İnanoğlu'nun sektördeki deneyimi ve oyuncu yönetimindeki başarısını da bir kez daha vurguluyor. Melek Baykal, hem Çağla Şıkel hem de Alişan ile sonunda iyi bir çalışma ilişkisi kurduğunu ve dizinin başarısında bu uyumun büyük rol oynadığını belirtiyor. Bu itiraflar, 'Cennet Mahallesi' dizisinin perde arkasına ışık tutarken, televizyon dünyasında aktörler arasındaki profesyonel ilişkilerin karmaşıklığını da gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.