Cenk Eren Göz Ameliyatına Hazırlanıyor: Retina Yırtığı Şokundan Sonra Büyük Açıklama! "Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim"

Cenk Eren Göz Ameliyatına Hazırlanıyor: Retina Yırtığı Şokundan Sonra Büyük Açıklama! "Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim"
Ünlü şarkıcı Cenk Eren, sağ gözünde retina yırtığı tespit edilmesi üzerine ameliyat olacağını duyurdu. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, sağlık durumunu takipçileriyle paylaşan Eren, "Nazar değdirdiniz" diyerek durumunu esprili bir dille ele aldı

Son dönemde estetik operasyonları ile sık sık gündeme gelen şarkıcı Cenk Eren, bu kez sağlık sorunlarıyla hayranlarını üzdü. Eren, sağ gözünde meydana gelen retina yırtığı nedeniyle ameliyat olacağını sosyal medyadan duyurdu. Kendine has üslubuyla dikkat çeken Eren, "Nazar değdirdiniz. Sağ gözümde retina yırtılması oldu. Salı günü çok değerli hocam ameliyat edecek. Umarım her şey iyi olur, dualarınızla." ifadelerini kullandı.

Eren, geçirdiği yüz germe operasyonlarıyla Türkiye'nin George Clooney'i olarak anılmakta. 58 yaşındaki sanatçı, son estetik operasyonunda yüzünü ve boyun bölgesini gerdirmişti. Bu operasyonlar sonrası sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesiyle interaktif paylaşımlar yaparak dikkat çeken Eren, şimdi ise ciddi bir sağlık sorunuyla mücadele ediyor.

Şarkıcının bu sağlık problemi, estetik operasyonların ardından yaşanması, ünlüler arasında sağlık ve estetik müdahalelerin doğurabileceği riskler konusunda yeniden bir farkındalık yaratıyor. Eren'in sağlık durumu, takipçileri ve sevenleri tarafından endişeyle takip edilirken, sanatçının operasyonun ardından sağlığına kavuşması bekleniyor. Eren'in durumu, sosyal medyada geniş yankı buldu ve hayranlarından geçmiş olsun mesajları yağdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.